Prima paginăEducatie

Maşina senatorului Ioan Chelaru, donată Liceului „Ion Ionescu de la Brad”

Dimensiune text

Senatorul PSD Ioan Chelaru a renunţat la maşina de serviciu, care a fost donată Liceului „Ion Ionescu de la Brad” Horia, acolo unde conducerea unităţii de învăţământ intenţionează să creeze o clasă pentru cursuri de şcoală de şoferi pentru elevii instituţiei. Senatorul romaşcan nu va primi o altă maşină de la Senat, iar angajaţii de la cabinet se vor descurca după posibilităţi.

logan alb scoala de soferiPentru Liceul „Ion Ionescu de la Brad”, donaţia primită prezintă o gură de oxigen, în condiţiile în care unitatea de învăţământ încearcă, de la an la an, să diversifice oferta şcolară şi să crească nivelul educaţional. „Ne bucură foarte tare acest gest. Am primit acest autoturism în condiţiile în care ne dorim să ne autorizăm pentru o clasă de cursuri şofer categoria B şi tractor. În acest sens, aveam deja o maşină achiziţionată în anul anterior, dar pentru autorizare ne trebuia şi o a doua. Mă bucur că domnul senator a fost înţelegător şi a înţeles nevoile noastre. Maşina va fi acum modificată cu dublă comandă, va fi inscripţionată cu datele Liceului şi, apoi, va putea fi utilizată. Eu sper ca, începând din luna aprilie, acest proiect să fie funcţional”, a declarat Marina Maftei, director al Liceului „Ion Ionescu” de la Brad.

Loganul alb este deţinut de cabinetul senatorial din anul 2008 şi a putut fi cedată Liceului „Ion Ionescu de la Brad” printr-un lobby făcut de senatorul Ioan Chelaru la conducerea Senatului, acolo unde acesta deţine şi funcţia de vicepreşedinte.

Acesta nu este un caz singular în care un parlamentar renunţă la maşina de serviciu. Un caz similar s-a înregistrat şi la Cluj, unde, anul trecut, un parlamentar PNL a donat Dacia Logan Unităţii de Primiri Urgenţe.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cetatean 5 ani

    Ahaaaaaa incep sa iasa la iveala raspunsurile la intrebari. Da si de la capat.