Prima paginăActualitate

Mașină lovită de tren, la Cordun

Mașină lovită de tren, la Cordun

Dimensiune text

 

 

Joi, 21 martie, în jurul orei 14, pe raza localității Cordun, a avut loc un accident în urma căruia un autoturism a fost lovit de trenul Inter Regio 1754 Suceava – București. Conform ISU Neamț, pompierii romașcani au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime, nefiind afectat nici trenul, dar nici calea de rulare.

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că astăzi în jurul orei 14.00, pe o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, de pe raza localității Cordun, un autoturism s-ar fi defectat, iar un tren care circula pe relația Suceava – București Nord l-a acroșat, în frânare, fără a fi înregistrate victime. Ca urmare a defecțiunii survenite, pasagerii au părăsit interiorul autovehiculului. În acest moment se lucrează la eliberarea autoturismului de pe calea ferată”, au transmis, în jurul orei 14.50, reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ulise 2 ani

    La cate pierderi inregistreaza CFR-ul , barierele ar trebui asezate invers. Ar fi musai necesar ca trenurile sa astepte trecerea autoveniculelor deoarece deplasarea autovehiculelor alimenteaza bugetul statului iar trenurile il secatuiesc de bani. CFR e o gaura neagra prin care Romania pierde bani. Propunerea s-ar putea sa va para [******] dar intr-o tara condusa de un guvern de [*******] se poate ca propunerea mea sa fie ceva ultranormal !