Mașină incendiată pe strada Dobrogeanu Gherea. Incendiatorul a fost reținut

Mașină incendiată pe strada Dobrogeanu Gherea. Incendiatorul a fost reținut

Tânăr de 16 ani, depistat la Roman la volanul unui Audi A6 furat. În aceeași noapte furase alte cinci mașini
Nemțean prins cu documente false pentru mașină, la Sculeni
Încă un hoț de mașini fără permis la volan. Tânărul, aflat sub influența alcoolului, a făcut un accident la Onișcani

 

Miercuri seară, 19 aprilie, în jurul orei 20.30, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu apărut la un autoturism, pe strada Dobrogeanu Gherea.

„La fața locului s-au deplasat 11 subofițeri din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale de stingere a incendiilor. Când pompierii au ajuns la fața locului, arderea era generalizată, autoturismul arzând în totalitate. Cauza incendiului a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere”, a afirmat sublocotenent Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Cercetările în acest caz au fost preluate de polițiști. „În urma investigațiilor efectuate a fost depistat un bărbat de 41 de ani, din Roman, care, pe fondul unui conflict mai vechi cu partea vătămată, a incendiat autoturismul acesteia, aflat în parcarea unui bloc de pe strada Dobrogeanu Gherea. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, la momentul săvârșirii faptei, anterior acesta fiind arestat preventiv pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru luarea măsurii arestului preventiv”, informează IPJ Neamț.

 


 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!