Prima paginăSocialPe scurt

Maşina de desfăcut porumb l-a lăsat fără degete

Dimensiune text

Un copil de 14 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a prins mâna în maşina de desfăcut porumb.

În seara zilei de 3 octombrie, cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ au fost solicitate să acorde primul ajutor unui pacient de 14 ani, din comuna Bahna. Acesta, într-un moment de neatenţie, şi-a prins mâna în maşina de desfăcut porumb, care i-a retezat patru degete. El a fost diagnosticat cu traumatism forte mâna dreapta şi amputaţie degete 2, 3, 4, 5, fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul de Chirurgie Plastică din Iaşi.

Prinşi la furat porumb

 În ziua de 3 octombrie, în jurul orei 19.45, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Stăniţa i-au depistat pe Cătălin C., de 26 ani, şi pe Bogdan N., de 28 ani, ambii din comuna Oţeleni, judeţul Iaşi, în timp ce sustrăgeau, de pe un teren agricol din comună, cantitatea de 2.000 de kilograme de porumb ştiuleţi, pe care i-au ambalat în 70 saci din rafie. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. În cauză a fot întocmit dosar penal. Tot pe 3 octombrie, în jurul orei 18.55, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Bâra l-au depistat pe Niculiţă C., de 55 ani, din comuna Boghicea în timp ce sustrăgea 300 de kilograme de porumb ştiuleţi de pe un teren agricol. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. În cauză a fot întocmit dosar penal.

Au furat din magazin

În ziua de 3 octombrie, în jurul orei 15, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Săbăoani i-au depistat pe Lucian I., de 30 ani, şi pe Marcu C., de 32 ani, ambii din comuna Gherăeşti, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că în noaptea de 1 spre 2 septembrie, aceştia au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale care avea punctul de lucru pe raza comunei Săbăoani, iar din interior au sustras bunuri în valoare de 1.000 lei. Autorii au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus cercetarea acestora în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea. În cauză a fost întocmit dosar penal.COMENTARII

WORDPRESS: 0