Marți, opt ore fără apă

Dimensiune text

Remedierea unor avarii din rețea și realizarea unor noi branșamente sînt motivele pentru care romașcanii nu vor avea apă marți, între orele 8 – 16.

 

 

Ziua de marți va fi una „de foc” atît pentru echipele companiei județene Apa Serv – care au de realizat mai multe branșamente în rețeaua de apă, precum și de remediat o serie de avarii – dar și pentru romașcani, care nu vor avea apă la robinete timp de opt ore, pînă la ora 16.

„Apa potabilă va fi oprită între orele 8 și 16, în vederea realizării mai multor lucrări de remediere a unor avarii din rețeaua orașului, dar și a unor branșamente, printre care se numără și cel al corpului A al Colegiului Național «Roman-Vodă». Există mai multe astfel de lucrări ce trebuie realizate de echipele Apa Serv și am stabilit, de comun acord, ca toate lucrările importante din rețea să fie realizate în cursul zilei de marți, cît va fi sistată furnizarea apei potabile, astfel încît să nu creăm un disconfort romașcanilor de mai multe ori, prin oprirea apei în diverse zile”, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

În ultimele zile, echipele Apa Serv au remediat avarii și au efectuat diverse alte lucrări la rețeaua de apă pe străzile Tineretului, Ion Creangă, Panaite Donici, Alexandru cel Bun, Islazului, Bogdan Dragoș, dar și pe bulevardul Republicii, Aleea Liliacului sau la cofetăria Tosca. În această săptămînă, echipele companiei vor remedia două defecțiuni din rețea, localizate pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 23, și pe strada Miron Costin, la intersecția cu strada Petru Rareș.

[sam_ad id=”89″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • romascan 8 ani

    Este ora 18.35 si apa inca nu a venit pe strada Ogoarelor.
    Bine ca ne anuntati in ziua in care se opreste (data articolului este 25)