Marsat Roman a pierdut la Iaşi, dar a obţinut un scor de excepție

Dimensiune text

Marsat Roman a pierdut lupta de la Turneul Regional NE al Campionatului Naţional de Minifotbal. Romaşcanii au obţinut un scor frumos (7-1) împotriva vasluienilor de la Inter. 

Echipa de minifotbal Marsat Roman nu a reuşit să ajungă în sferturile de finală la Turneul Regional NE al Campionatului Naţional de Minifotbal, care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii la Iaşi. Cu toate acestea, romaşcanii au obţinut un scor frumos (7-1) împotriva vasluienilor de la Inter. În total, Marsat Roman a disputat trei meciuri, iar dintre acestea a pierdut două. Cele în care reuşita nu a fost de partea echipei romaşcane au avut loc împotriva formaţiilor E.ON BS Iaşi (1-3) şi Deep Serv Focşani (0-2). Bogdan Enache, motorul echipei romaşcane, anunţase că sunt câteva accidentări şi asta ar putea afecta jocul formaţiei şi, din păcate, chiar acest lucru s-a întâmplat.

În primul meci, Marsat a pus câteva probleme celor de la E.ON BS Iaşi, reuşind să marcheze un gol frumos, dar nu a fost suficient pentru a asigura un rezultat favorabil. Împotriva vasluienilor, lucrurile au stat limpede de la început. Jucătorii romaşcani au marcat nu mai puţin de şapte goluri în poarta adversă. Rezultatul a fost de excepţie, doar o singură echipă a mai reuşit să înscrie atâtea goluri adversarului. Deep Serv Focşani, formaţia cu care Marsat a avut ultimul meci, s-a prezentat bine şi a arătat că este foarte sudată. Arătând o poftă de joc încă din primul minut, focşănenii au marcat două goluri romaşcanilor. Cu toate acestea, echipa Marsat Roman a avut un parcurs bun anul acesta şi a câştigat campionatul municipal de minifotbal, după ani de zile în care a muncit pentru a atinge această performanţă.COMENTARII

WORDPRESS: 0