Mariceza Andrei, în relaţie cu mass-media şi la CJ Neamţ

Mariceza Andrei, în relaţie cu mass-media şi la CJ Neamţ

 

mariceza andreiMariceza Andrei, cea care a deţinut funcţia de purtător de cuvânt în cadrul Prefecturii Neamţ, pe vremea când instituţia era condusă de Ioan Vlad Angheluţă – adică până în martie anul acesta –, a fost declarată admisă şi la compartimentul mass-media de la nivelul Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ.

Conform rezultatelor concursului de la nivelul CJ, Mariceza Andrei a obţinut 94,33 puncte, fiind admisă pentru ocuparea postului de consilier, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Relaţii cu Publicul şi Mass-media din cadrul CJ Neamţ. Aceasta urmează să mai susţină şi interviul, pe 29 august.

Interesant este, conform celor de la Mesagerul de Neamţ, că, pentru funcţia de administrator public în cadrul CJ Neamţ, până la această oră s-a înscris fostul prefect Vlad Angheluţă, însă sursa citată spune că momentul concursului nu a rămas 1 septembrie, ci s-a amânat pentru 6 septembrie, cel mai probabil deoarece preşedintele CJ Neamţ Ionel Arsene se află, în acest interval de timp, în vizită în China.

Cu sau fără concurs, la acest moment, purtător de cuvânt al CJ este Nicoleta Husaru.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0