Prima paginăSport

Marian Prăjescu, în semifinale la turneul de categoria A de la Iași

Dimensiune text

Romașcanul, antrenat de Ioan Isciuc, a ajuns în semifinalele concursului din Circuitul Național FRT după victorii la scor.

 

 

Marian Prăjescu (foto) a început și continuat foarte bine tuneul de tenis de câmp de categoria A de la Iași, organizat de TC Micul As, din cadrul Circuitului Național la Federației Române de Tenis (FRT), grupa 14 ani.
Marian, elev al lui Ioan Isciuc, la Clubul Atletic Roman, a avut un prim tur liber pe tabloul principal de 32 de jucători, din postura de favorit numărul 2 la câștigarea turneului. În optimile de finală, l-a avut ca partener de întrecere pe Ioan Mărincuță, de la Select Suceava, de care a trecut cu scorul 6-0, 6-1. Un rezultat categoric a realizat și în sferturile de finală, 6-0, 6-0, în partida disputată marți, 25 iunie, cu Cosmin Drăgan, de la Coreco Iași. În semifinală, Prăjescu va încerca să se impună în fața piteșteanului Bogdan Pavel, favorit numărul 4.

Actualmente, Marian Prăjescu ocupă locul al 7-lea în ierarhia națională la grupa de vârstă 14 ani, cu 5.588 de puncte, dintre care 2.100 realizate în concursuri externe. Tot el se află pe poziția a 56-a și la grupa 16 ani, cu 1.650 de puncte.

În concursul de la Iași a jucat și a fost învins, în primul un tur, colegul său Mihai Călin.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0