Marian Prăjescu a început bine la naționale

 Marian Prăjescu, tenismen romașcan legitimat la Clubul Atletic Roman, a început cu o victorie turneul final al campionatului național de tenis de cîmp al grupei 14 ani, concurs care a luat startul marți, 29 mai, pe terenurile de la Centrul Național de Tenis din București.

 

Elevul antrenorului Ioan Isciuc, cotat ca favorit numărul 15 la cîștigarea titlului național, l-a învins cu 6-1, 6-2 pe Alexandru Bodnariuk (Știința Constanța), în primul tur al competiției interne numărul 1, în care, pe tabloul principal, figurează 64 de sportivi. Marian este înscris și în concursul de dublu, al cărui tablou conține 32 de perechi, avîndu-l ca partener pe Teodor Giușcă, de la AMG București. În primul meci de la dublu, programat marți seară, Prăjescu și Giușcă i-au avut ca adversari pe Alexander Gima (LPS Constanța) și Laurențiu Mandocescu (Victoria).

Înaintea celui mai important concurs intern al anului, Marian Petre Prăjescu ocupa locul 20 în țară, la grupa 14 ani, cu 3.764 de puncte. Campionatele naționale sînt cel mai bine punctate dintre concursurile cu participare strict internă care se desfășoară în timpul unui sezon.

Într-un alt turneu, Cupa „Micul As” Iași, de categoria a doua și aflat în desfășurare, Dan Junior Nanu (Clubul Atletic) l-a învins în sferturile de finală, cu 6-1, 7-5 pe Vlad Marinescu (Giglio Iași), calificîndu-se, astfel, în faza finală, în care cei patru jucători rămași în competiție vor juca fiecare cu fiecare.


COMENTARII

WORDPRESS: 0