Marian Prăjescu a ajuns în semifinale la Trofeul Elisa

Dimensiune text

Tenismenul romașcan Marian Prăjescu, de la Clubul Atletic Roman, s-a calificat în semifinalele turneului de categoria A rezervat grupei de vîrstă 14 ani, Trofeul Elisa, de la Bacău, din cadrul Circuitului Național al Federației Române de Tenis.

 

Elevul antrenorului Ioan Isciuc, favorit numărul 4 la cîștigarea concursului, l-a învins în sferturile de finală, cu 7-5, 6-1, pe Albert Chirilă (Sănătatea Botoșani). Din cauza furtunii abătute în Bacău duminică seara și noaptea, terenurile au fost afectate. Ca urmare, semifinala dintre Marian Prăjescu și Valentin Popescu (Livone TC Ilie Năstase) – favoritul numărul 1, programată a se disputa luni, 16 iulie, de la ora 11, a fost amînată o perioadă. La ora 15 încă nu începuse partida lui Prăjescu, dar existau șanse mari ca aceasta să aibă loc în ziua programării.

Marian a jucat și în concursul de dublu, avîndu-l ca partener pe Petru Berdilă, de la SCM Bacău. Cei doi au încheiat competiția fiind învinși în sferturile de finală, 3-6, 5-7, de perechea Ștefan Costea / Alexandru Manole (SCM Bacău).

Turneul de categoria A, la care ia parte Marian, este al doilea ca valoare după un turneu final de campionat național.

În turneul de categoria 1 al grupei 12 ani, desfășurat tot sub denumirea Trofeul Elisa, Dan Nanu (TCM Roman) s-a oprit în optimile de finală, fiind eliminat, 0-6, 2-6, de Bogdan Manole (SCM Bacău).COMENTARII

WORDPRESS: 0