Prima paginăRoman

Maraton de reparații în rețeaua de apă a orașului

Dimensiune text

Peste 20 de lucrări de reparații, efectuate în vederea remedierii unor avarii apărute în rețeaua de apă din municipiu, au fost realizate pe parcursul săptămînii trecute de compania județeană Apa Serv. Pentru realizarea în timp util a reparațiilor a fost necesară inclusiv detașarea unor echipe din Piatra Neamț.

 

Săptămîna trecută, echipele Apa Serv au desfășurat un adevărat tur de forță la solicitarea administrației locale, pentru remedierea a peste 20 de probleme apărute în rețeaua de apă din municipiu. Lucrările, realizate de trei echipe de intervenție, au vizat avarii din rețeaua de distribuție a apei potabile de pe străzile Spiru Haret, Aprodu Arbore, Gheorghe Doja – la interesecția cu strada Spiru Haret, Petrodava, Tudor Vladimirescu – la intersecția cu strada Olteniei, Aprodu Arbore – la intersecția cu Petru Rareș, Lupeni, Cuza Vodă – la intersecția cu strada Elena Doamna, Martir Cloșca, Islazului – la intersecția cu Bogdan Dragoș, Roman Mușat, Bogdan Dragoș și Alexandru cel Bun. De asemenea, au fost remediate avarii ale unor branșamente de pe străzile Miron Costin, Perișorului, Tudor Vladimirescu, Petru Rareș – la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu, precum și pe strada Cuza Vodă – la intersecția cu strada Dobrogeanu Gherea„, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

În această săptămînă vor fi remediate alte avarii din rețeaua de apă a municipiului – în zona societății Umaro, în apropierea kartodromului, precum și pe strada Cuza Vodă, unde intervenția ar urma să se realizeze în noaptea de marți spre miercuri.

COMENTARII

WORDPRESS: 0