Prima paginăSport

Maraton de mountain bike, în zona Roman

Maraton de mountain bike, în zona Roman

Dimensiune text

 

Comunitatea amatorilor de mountain bike din Roman se pregătește să organizeze, în primăvara anului viitor, un maraton de mountain bike în zona Roman. Conform paginii evenimentului, maratonul va avea loc sâmbătă, 5 mai 2018, cu plecare din zona Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova” – ștrand, iar amatorii de mountain bike sunt așteptați să se înscrie în număr cât mai mare.

„Concursul va fi organizat de echipa MTB Roman @ Beactive. Vor fi trei trasee, family, amatori și epic, structurat pe categorii de vârstă și sex. Concursul se va ține numai pe trasee de pădure, drumuri forestiere de acces. Vor fi cățărări fără porțiuni de push-bike, dar și coborâri încântătoare, forma finală a traseului fiind publicată în imediata perioadă de timp. Traseul este gândit cu spațiu suficient pentru depășiri (întreg traseul va fi pe o lățime de minim 2 metri), în caz de precipitații, există drenaj pentru împiedicarea înnămolirii. Marcarea traseului se va face începând cu luna martie, se vor organiza ture pe traseu pentru cei interesați și, totodată, se va face un film de prezentate a traseelor pe care-l vom pune la dispoziție.

Nu va exista limită de concurenți. Ștrandul Municipal Roman este prevăzut cu o suprafață de rulare special amenajată pentru bicicliști, cu obstacole, existând posibilitatea unei încălziri adecvate. De la locul de start va fi spațiu suficient pentru partajarea concurenților funcție de gradul de pregătire al fiecărui concurent. Va fi spațiu suficient pentru parcarea mijloacelor de transport. Accesul la punctul de start se face foarte accesibil de pe E85. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de minunatele locuri și căldura romașcanilor. Detaliile privind înscrierile, vor fi publicate pe sit-ul oficial al echipei”, anunță organizatorii.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Felicitari organizatorilor si mult succes. Rezultatul nu poate fi decat unul pozitiv pentru comunitate.