Prima paginăEconomie

Manuale pentru bucătari, ospătari şi cameriste

Dimensiune text

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Neamţ distribuie, în cadrul proiectului strategic „Fit to Tourism – FIT TOUR”, realizat de CCI Suceava în parteneriat cu firme şi asociaţii din mai multe judeţe ale ţării, un pachet educaţional gratuit pentru operatorii de turism din judeţ.

 

 

Manualele în domeniul turismului, elaborate în cadrul acestui proiect vizează, în conformitate cu obiectivul general al proiectului, valorificarea şi îmbunătăţirea calităţii capitalului uman din sectorul turistic în regiunile de Nord-Est şi Nord-Vest ale ţării, urmărind îmbunătăţirea performanţelor angajaţilor din domeniu şi creşterea calităţii serviciilor turistice.

De la sediul CCI Neamţ pot fi obţinute gratuit zece manuale – „Organizarea activităţii pensiunilor turistice”, „Organizarea activităţii de agent de turism”, „Comunicare în turism şi orientare către client”, „Planificarea şi organizarea afacerilor în turism”, „Organizarea activităţii tehnicianului în turism”, „Organizarea activităţii de front office”, „Promovare şi marketing în turism”, „Manualul ospătarului”, „Manualul bucătarului” şi „Manualul cameristei” – precum şi DVD-uri ce conţin şapte filme educaţionale destinate celor care lucrează în domeniul turismului. Pachetul educaţional gratuit se poate obţine în baza unei copii după actul de identitate şi a unei declaraţii pe proprie răspundere privind statutul de angajat, manager sau întreprinzător în turism. Cei interesaţi pot beneficia şi de consiliere sau consultanţă în domeniul turismului, în cadrul Centrului Regional de Competenţe în Turism, sau pot accesa ultimele informaţii din turism accesînd platforma de e-learning www.fit-tour.ro .

COMENTARII

WORDPRESS: 0