„Mândri că suntem români”

Dimensiune text

Peste 6.000 de nemţeni au răspuns „prezent” la întâlnirea cu premierul Victor Ponta de vineri seară, de la Sala Sporturilor din Piatra Neamţ.

PSD 6Membri şi simpatizanţi ai celor trei partide – PSD, UNPR şi PC – au venit în reşedinţa de judeţ pentru a-şi arăta sprijinul faţă de candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare şi, mai ales, pentru candidatul judeţului Neamţ, Alexandru Rotaru. Tânărul romaşcan care se află pe locul 25 pe lista alianţei a fost plin de emoţii. La fel ca mulţi dintre politicienii cu experienţă din judeţ, Alexandru Rotaru a îmbrăcat un costum popular. De altfel, întreaga campanie a Alianţei PSD-UNPR-PC se desfăşoară sub sloganul „Mândri că suntem români”.

„Mergem în Europa cu demnitate, cu mândrie. Nu vrem să mai trimitem în Europa oameni care ne fac de râs, care nu ţin la ţara lor”, le-a transmis Victor Ponta celor prezenţi. Pe scenă au mai vorbit preşedintele PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi al UNPR Neamţ, Culiţă Tărâţă, europarlamentarul Daciana Sârbu, vicepremierul Liviu Dragnea, vicepreşedintele PSD Gheorghe Nechita şi Sorin Moisă, directorul de cabinet al comisarului european pentru Agricultură.

La finalul alocuţiunii sale, Victor Ponta l-a prezentat pe Alexandru Rotaru celor veniţi la Sala Sporturilor şi l-a încurajat, după care prim-ministrul a fost înconjurat de tineri şi tinere îmbrăcaţi în costume populare.

Mai multe detalii despre evenimentul de vineri, 16 mai, veţi găsi în ediţia de luni a ziarului de Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • ion ion 6 ani

  Mindri pe naiba. Traiti ca vai de voi. Da’ sinteti mindri.

 • cetatean 6 ani

  Culita tarata este ,dar prietenul lui de la secuieni oare nu a fost?
  nu se vede .

 • Radu 6 ani

  Foarte inspirat sloganul: „Mandri ca suntem romani!” Asa ar trebui sa fim. Cum pentru moment nu gasesc nici un motiv pentru asta ma gandesc ca in ziua alegerilor sa merg cu cei mai buni: USL-ul chiar daca momentan nu mai sunt, votand si PSD si PNL am sa fiu extraordinar de mandru.

  • Horhe 6 ani

   Pai,daca ii votezi si pe socialisti si pe liberali se anuleaza votul nea Radule ca nu mai ezista USL-ul.Daa,poate vrei sa dezinformezi ca-i in avantajul PSD-ului cat mai multe voturi nule si o prezenta cat mai mica.Sau, poate chiar nu stii.