Maiorul Radu Olariu, noul comandant al Jandarmeriei Neamţ

Maiorul Radu Olariu, noul comandant al Jandarmeriei Neamţ

 

Maior Radu OlariuMaiorul Radu Olariu a câştigat postul de comandant al Jandarmeriei Neamţ, la concursul desfăşurat joi, 14 iulie, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, obţinând cea mai mare notă dintre cei cinci ofiţeri înscrişi în cursa pentru ocuparea postului de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

Maiorul Radu Olariu este născut la Oneşti, judeţul Bacău, are 38 de ani, este căsătorit şi are un copil în vârstă de zece ani. Acesta a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti în anul 2003, iar în anul 2009 a finalizat studiile de masterat în domeniul administraţiei publice europene. Până în prezent, el şi-a desfăşurat activitatea la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, îndeplinind funcţiile de comandant pluton, ofiţer ordine publică, ofiţer specialist pază şi protecţie instituţională şi ofiţer specialist organizare-evaluare, mobilizare şi planificare resurse. Din anul 2010 până în prezent a exercitat atribuţiile specifice de şef serviciu management operaţional la aceeaşi instituţie.

„Începând de joi, 14 iulie, a încetat împuternicirea de inspector şef a colonelului Ioan Eugen Todoruţ, care, timp de şase luni, şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile de comandant şi căruia întreg personalul unităţii îi mulţumeşte pentru implicarea şi devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă. Până la luarea în primire a comenzii unităţii de către maiorul Radu Olariu, atribuţiile funcţionale de inspector şef vor fi îndeplinite de colonelul Viorel Ionel, împuternicit prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ”, precizează un comunicat al instituţiei.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0