Mai multe bilete de tratament pentru pensionari, în aprilie

Dimensiune text

Pentru seria a patra de tratament balnear a anului 2014, Casa Judeţeană de Pensii Neamţ a primit 140 bilete de tratament balnear, pentru următoarele staţiuni: Buziaş (Timiş), Covasna (numai hotel Dacia),Tuşnad, Căciulata, Olăneşti, Slănic Moldova, Sovata, Moneasa, Tg. Ocna, 1 Mai (Oradea), Amara (Ialomiţa), Bălţăteşti, Geoagiu Băi (Hunedoara, tren de Timişoara), Lacul Sărat, Nicolina (Iaşi), Pucioasa (Dîmboviţa), Sărata Monteoru (Buzău), Neptun şi Techirghiol. Iniţial, au fost alocate numai 45 de bilete de tratament.

Având în vedere că intrarea în staţiuni este în perioada 3 – 6 aprilie, se fac negocieri pentru decalarea intrării în staţiune pentru zilele 7, 8, 9 aprilie, cu menţinerea perioadei de tratament balnear, de 16 zile.

„Deoarece ne aflăm în termenul de redistribuire, de şapte zile, stabilit prin Ordinul Casei Naţionale de Pensii Publice de aprobare a criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2014, toate cele 95 de bilete de tratament sunt considerate disponibile, putând fi ridicate la prezentarea la ghişeul Casei Judeţene de Pensii Neamţ, cu condiţia depunerii tuturor documentelor necesare eliberării biletului, salariaţii Compartimentului Bilete de Tratament asigurând program de lucru cu publicul şi în ziua de sâmbătă, 5 aprilie 2014, între orele 8.30 – 11.00”, a precizat Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii Neamţ.

De la începutul anului şi până la 2 aprilie, au solicitat bilete de tratament balnear 5.802 posibili beneficiari.


COMENTARII

WORDPRESS: 0