Prima paginăEconomie

Mai aproape de tine! Dopo Poco și Simigeria Petru au lansat serviciul de livrare la domiciliu

Mai aproape de tine! Dopo Poco și Simigeria Petru au lansat serviciul de livrare la domiciliu

Dimensiune text

 

Adevărul este că suntem curajoși. Pandemia ne-a învățat să fim solidari, să avem răbdare, pentru că este un maraton, nu un sprint, să avem compasiune unii față de ceilalți și să ne păstrăm speranța că va fi bine. Și va bine!

Pentru a ușura un pic viața clienților, noi Dopo Poco și Simigeria PETRU, am decis să lansăm serviciul de livrare la domiciliu. Vrem să le oferim clienților posibilitatea să se bucure de produsele preferate la ei acasă, să le savureze împreună cu familia sau să-i ajutăm să simtă familia mai aproape dacă sunt singuri, atunci când mănâncă felurile ce le amintesc de acasă.

De acum fabuloasele pizza de la Dopo Poco pot fi comandate acasă. Ajung repede, încă aburinde. Am pregătit oferte și reduceri generoase, astfel încât să le fie la îndemână să încerce produsele noastre. Pentru orice pizza individual plătești cu 25% mai puțin, indiferent ce rețetă alegi. Preferatele noastre sunt Pizza Chicken Deluxe, Pizza Dopo Poco sau Pizza Super Deluxe. Dar ai și rețete de post, Vegetariană sau al Tonno, la fel de gustoase ca cele cu carne. Pentru tine introducem un nou aluat. Mai gustos, mai subțire, frământat cu drag, dospit cu răbdare pentru o experiență a gustului desăvârșit.

Sigiliul calității Dopo Poco, aplicat pe cutii, este garanția că pizza ta a fost scoasă din cuptor la 260 de grade, a fost ambalată imediat în cutie, apoi sigilată. Ne asigurăm că nu intră în contact cu niciun factor extern pe toată durata livrării. Își păstrează calitatea din bucătărie până la tine în farfurie.

În același timp, poți comanda și delicioasele produse de la Petru la tine acasă. Vestiții covrigi cu semințe, savurosul covridog sau delicioasele ștrudele vin la tine acasă.

Pregătim și coacem produsele cu atenție, apoi le ambalăm cu grijă într-un mediu sigur. Sigiliul calității Petru oferă garanția că niciun factor extern nu intră în contact cu produsele tale pe timpul livrării.

Ne găsești pe platformele de livrare la domiciliu, Food Panda și Glovo. Intră, caută Dopo Poco sau Simigeria Petru și comandă ce-ți dorești. Hai, poftă bună!

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0