Magazinul Lidl de pe strada Mihai Viteazul va fi închis pentru modernizare

Magazinul Lidl de pe strada Mihai Viteazul va fi închis pentru modernizare

Dimensiune text

 

Lidl va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Roman situat pe strada Mihai Viteazul, nr. 11. Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

„În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale”, informează un comunicat al companiei.

Magazinul va fi închis în zilele de 25 și 26 iulie, urmând a se redeschide în data de 27 iulie. De la redeschiderea de joi, 27 iulie, și până duminică, 30 iulie, magazinul Lidl de pe strada Mihai Viteazu, nr. 11, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Celălalt magazin Lidl din Roman, de pe strada Sucedava, a trecut și el printr-un proces de reamenajare, luna trecută.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0