Luna decembrie: Sătucul lui Moș Crăciun și patinoar, în centrul Romanului

Luna decembrie: Sătucul lui Moș Crăciun și patinoar, în centrul Romanului

Pomul de Crăciun goleşte visteria primăriilor
Cârnații şi varza murată au luat drumul străinătății
De Crăciun, E.ON dăruieşte 200.000 de kWh unor instituţii sociale din zece judeţe. CSEI Roman, între beneficiarii campaniei „Dăruiește Lumină”

 

carnaval-craciunDacă pe 1 și 2 decembrie, la Roman se va organiza un festival culinar, mijlocul lunii cadourilor vine cu alte două surprize: Sătucul lui Moș Crăciun și deschiderea unui patinoar.

Primăria Roman propune încheierea unui acord de colaborare cu firma SC Viobeti Comimpex SRL București, prin care societatea să se ocupe de organizarea unor evenimente cultural-artistice, administrația locală asigurând doar punerea la dispoziție a terenului și a energiei electrice.

Sătucul lui Moș Crăciun se va inaugura pe 17 decembrie și se va închide pe 7 ianuarie 2017, iar patinoarul va fi disponibil până în ultima zi a lunii februarie. În cadrul evenimentului Sătucul lui Moș Crăciun, din perioada 17 decembrie 2016 – 7 ianuarie 2017, vor avea loc o serie de spectacole cultural-artistice. Sâmbătă,17  decembrie, vor cânta la Roman Ionică Moroșanu și Alb & Negru. Joi, 22 decembrie, vor concerta Narcotic Sound & Cristian D. Sâmbătă, 24 decembrie, se va organiza un concert de colinde de Crăciun. Joi, 29 decembrie, muzica va fi asigurată de Petrică Mâțu Stoian. Sâmbătă, 7 ianuarie 2017, în ultima zi a evenimentului, vor cânta Ansamblul „Răzeștii de la Pogănești” și Alessia.

Patinoarul, cu o suprafață de 450 de metri pătrați, cu căsuță de bilete și preluare patine, va funcționa în perioada 17 decembrie 2016 – 28 februarie 2017, în Piața „Roman-Vodă”, în parcarea dinspre Colegiul Național „Roman-Vodă”.

Firma va aduce la Roman și 23 de căsuțe din lemn și 23 de corturi, în vederea comercializării băuturilor alcoolice şi non-alcoolice și a produselor alimentare şi nealimentare. Pe lângă aceste eveniment, se vor păstra și momentele devenite deja tradiție, cum ar fi Festivalul de datini și obiceiuri Roman Metropolitan, Caleașca lui Moș Crăciun și, evident, Revelionul în stradă.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!