Prima paginăAdvertorial

Lucruri pe care trebuie sa le faci când te joci la sloturi online gratis

Lucruri pe care trebuie sa le faci când te joci la sloturi online gratis

Dimensiune text

Este un lucru oferit în rândul persoanelor care conduc atât cazinouri live, cât și cazinouri online: oamenilor le place să joace sloturi.

În unele țări, inclusiv în Statele Unite, sloturile sunt cele mai jucate jocuri de cazino. În rest, popularitatea este în creștere până la punctul în care un joc de pacanele noi gratis demo este rival unui joc de masă.

Asta îi conduce în mod firesc pe jucători la marea întrebare: „Cum câștigi pe sloturi?” De asemenea, aduce întrebările următoare, „Există sisteme pentru a bate sloturile?” și „Cum au bătut alții mașinile?”.

Totul este o chestiune de întâmplare. Nu există strategii de tip blackjack sau video poker care să poată trece la marginea matematică a casei. Cotele la slot machine sunt neschimbate. Nu puteți face nimic în mod legal care să schimbe rezultatul, deși artiștii înșelători au reușit uneori să fie prinși, arestați și închiși.

SFATUL 1: Sloturile de denominare mai mare au un procentaj mai mare de rambursare

A fost adevărat atunci când jocurile cu trei role stăpâneau etajele sloturilor, și este adevărat acum, când marea majoritate a jocurilor sunt sloturi video: sloturile în dolari produc un procent mai mare de recuperare decât sloturile din cenți. Asta nu înseamnă că toată lumea ar trebui să se grăbească și să joace sloturi în dolari.

Există factori care depășesc procentul de rambursare, inclusiv valoarea divertismentului și ceea ce doriți de la un joc.

Chiar și în dolari și cenți, jocul cu valori mai mari înseamnă pariuri mai mari și mai mult risc. Dacă pariați 3 USD pe un slot de trei monede care plătește 95 la sută, pierderile dvs. medii vor fi mai mulți bani decât dacă pariați 40 de cenți pe un joc de 40 de linii de 1 cent, care plătește 86 la sută.

SFATUL 2: Dacă jucați sloturi progresive, asigurați-vă că plătiți de suficient pentru a fi eligibil pentru jackpots

La sloturile progresive, un procent din fiecare pariu este adăugat la jackpot sau jackpot-uri.

Sloturile cu trei role au, de obicei, un singur jackpot progresiv pe plata superioară și trebuie să pariați maximum de monede pentru a fi eligibil.

De exemplu, pe un slot de trei monede, nu puteți câștiga progresivul dacă pariați doar una sau două monede. În schimb, aterizarea combinației de jackpot de top pe linia de plată aduce o plată redusă la o sumă fixă.

Pe sloturile video, jackpoturile progresive sunt de obicei cu mai multe niveluri. S-au oferit oriunde de la două la 12 niveluri progresive.

Tipic, este un progresiv pe patru niveluri, cu niveluri etichetate mini, minor, major și grand, sau bronz, argint, aur și platină sau ceva similar.

Pe unele sloturi video, toți jucătorii sunt eligibili pentru jackpoturi, indiferent de dimensiunea pariului. Pentru alții, trebuie să faceți un pariu separat pentru a fi eligibil pentru jackpot.

Jackpoturile sunt principalele evenimente ale progresivelor și, în afară de aceste jackpoturi, jocurile plătesc de obicei mai puțin decât alte jocuri.

Nu vă mulțumiți cu un joc cu plăți mai mici. Asigurați-vă că faceți pariurile necesare pentru a fi eligibil pentru jackpoturi. Dacă nu vă puteți permite aceste pariuri, alegeți un joc neprogresiv.

SFATUL 3: Alegeți jocuri care se potrivesc obiectivelor dvs. și jucați personalitate

Căutați jocuri care să vă ofere oportunități maxime de jackpot, jocuri extinse de joc cu câștiguri mici frecvente sau ceva între ele?

Liniile pot fi puțin încețoșate, deoarece designerii de jocuri experimentează în toate formatele, dar există câteva linii de direcție generale.

Jocurile cu trei role pun mai mult accent pe jackpoturile lor de top, dar au o frecvență de lovire mai mică, cu mai multe rotiri pierdute. Acestea vă oferă cea mai bună șansă de a câștiga mare, dar și cea mai bună șansă de a pierde rapid.

În sloturile video cu bonusuri pick’em, atingeți ecranul pentru a alege cutii de cadouri, mâncăruri de restaurant, creaturi extraterestre sau alte pictograme de joc pentru a vă dezvălui bonusurile.

Sloturile video care prezintă bonusuri pick’em au de obicei frecvențe de lovitură ridicate, cu multe victorii mici care îți oferă un joc extins, dar șanse mai mici la un jackpot mare.

Sloturile video care oferă rotiri gratuite ca principalele evenimente bonus se încadrează de obicei între jocurile cu trei role și jocurile pick’em atât în ​​volatilitate, cât și în șansa de a câștiga mare.

În timpul rotirilor gratuite nu faceți pariuri suplimentare și puteți câștiga orice până la jackpot-ul de top. Cu toate acestea, este posibil, de asemenea, să nu câștigi nimic cu rotirile gratuite.

Această posibilitate a unui bonus zero echilibrează posibilitatea câștigurilor mai mari decât vedeți în bonusurile pick’em.

Depinde de dvs. să decideți unde să găsiți cea mai mare valoare – în șansele de jackpot, în oportunitatea de participare a jucătorilor la bonusurile pick’em sau în natura hit-and-miss a rotirilor gratuite.

SFATUL 4: Joacă întotdeauna în cadrul bugetului și fii dispus să scazi pariul sau să încetezi să joci dacă ai atins o limită

Majoritatea sesiunilor pe sloturi vor avea ca rezultat pierderea banilor și nu puteți face nimic pentru a scăpa de acest lucru.

Uneori vei câștiga la sloturi și chiar vei câștiga un premiu mare. Bucurați-vă de acele vremuri când vin premii.

Dar nu pariați niciodată pe bani pe care nu vi-i puteți permite să îi pierdeți și asigurați-vă că jucați jocuri care se potrivesc cu contul dumneavoastră.

Ca regulă de bază, fondul dvs. de jocuri de noroc ar trebui să acopere 250 de pariuri pentru a vă oferi o șansă de 90% de a dura trei ore.

Dacă intrați într-un cazinou live sau vă conectați la un cazinou online cu 200 USD, nu vă puteți permite să jucați sloturi în dolari. În cazul în care decideți că doriți să le încercați oricum și descoperiți că pierdeți rapid $ 100, fiți pregătiți să vă îndepărtați sau să renunțați la sloturile de cenți cu restul banilor.

Sloturile nu oferă jucătorului posibilitatea de a face mai multe pariuri în combinații precum craps sau ruletă, sau de a profita de cotele în continuă schimbare, așa cum fac conturile de cărți în blackjack. Cu toate acestea, jucătorii de sloturi au încercat jocurile de sisteme de generații.

Cu toate acestea, în cele din urmă, cotele mașinilor de slot sunt neschimbate, la fel la fiecare rotire. Cele mai creative sisteme ar putea fi distractive de încercat, dar nu vă pot face un câștigător consecvent.

SFATUL 5: Începe cu sume mici pentru a câștiga premii mari sau pregătește-te 

Pariorii de sume mari presupun că victoriile nu vor veni imediat. Încep cu pariuri mici și se dezvoltă și speră să parieze mare când vin câștigurile însă faceți test de responsabilitate.

De fapt, sunteți la fel de probabil să câștigați mai devreme decât mai târziu, iar începutul mic va lipsi câțiva câștigători. Procentul de rambursare va fi același ca și când ați paria aceeași sumă la fiecare rotire.

Chuck Flick, un jucător de slot care a testat multe sisteme, a încercat să testeze acest sistem intensificând pariurile într-un model obișnuit. În cinci probe, el a avut patru sesiuni pierdute și una câștigătoare – un rezultat normal chiar dacă nu începeți cu un pariu mic.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0