Lucrările la canalizările din cartierul Lipovenesc încep în toamnă

Lucrările la canalizările din cartierul Lipovenesc încep în toamnă

Au confundat canalizarea cu coșul de gunoi
Canalizarea din cartierul Danubiana, la mâna constructorului
Comuna Săbăoani tinde la statutul de oraș

 

apaserv lucrari canalizare 02Conducerea Primăriei Roman a anunțat că, în perioada imediat următoare, specialiștii vor finaliza proiectele pentru canalizările și sistemul de colectare a apei pluviale din cartierul Petru Rareș, pe străzile unde, de ani de zile, rețeaua nu face față și produce disconfort locuitorilor. După ce proiectele vor fi realizate, lucrarea va fi scoasă la licitație.

“Săptămâna aceasta ne vin proiectele pentru canalizări și dirijări-colectări de ape pluviale pe străzile Petru Rareș, Avram Iancu, Nicolae Bălcescu și Fundătura Crișan. Documentațiile vor intra în verificare de către Direcția Tehnică, iar ulterior, după eventuale modificări, vor fi scoase la licitație. Cel mai probabil, lucrărilor vor începe în luna septembrie. Ceea ce promitem, încercăm să ne ținem de cuvânt, în funcție de buget și priorități”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

În cartierul Petru Rareș, prin proiectul european derulat de compania ApaServ, în acest an s-au terminat și lucrările de extindere a canalizării pe străzile Avram lancu, Petru Rareş, Nicolae Bălcescu, Dr. Ghelerter, Fundătura Crişan și Bucovinei.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!