Lucrări de reparații la sensul giratoriu din Favorit și pe Artera Roman Vest

Lucrări de reparații la sensul giratoriu din Favorit și pe Artera Roman Vest

Dimensiune text

 

Vineri, 9 iunie, se efectuează lucrările de reparații la sensul giratoriu din zona Favorit, începute în această săptămână, dar stopate din cauza precipitațiilor din ultimele zile.

S-a dispus reluarea lucrării de reparare a sensului giratoriu Poarta Sud – Favorit, începând de vineri, de la orele 14.00, meteorologii anunțând încetarea precipitațiilor în zona noastră. „Sensul giratoriu se va repara cu un material special, ce oferă elasticitate și anduranță pentru traficul greu”, informează Primăria Roman. Lucrările la refacerea carosabilului din zona sensului giratoriu au fost demarate marți, 6 iunie, însă la miezul zilei aceste au au fost sistate, din cauza inevitabilelor probleme de trafic.

De asemenea, în cursul dimineții de sâmbătă, se va efectua returnarea covorului asfaltic, folosind același tip de material asfaltic, pe Artera Roman Vest, pe cheltuiala constructorului. „La solicitarea constructorilor, lucrările se vor efectua pe timpul zilei, pentru a oferi și garanția unei investiții de calitate”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • multumim pentru asfaltare !
  Dar vi se pare d-voastra normal sa PARALIZAM toata circulatia caci MAREA FIRMA de asfaltare BICIUSCA srl nu poate efectua lucrari in cursul diminetii sau seara atunci cand totusi traficul e un pic mai relaxat.Domnule PRIMAR MICU aveam asteptari mai mari de la tine.pacat…..

 • Ioaneee te-ai transformat in expert in asfaltari din tastatura…
  Mixtura aia asfaltica trebuie pusa in practica la o temperatura mai ridicata iar seara nu se intruneste aceasta conditie.
  E greu sa intelegi asta ?
  Nu conteaza a cui este firma ! Ioane ia fa tu o firma de asfaltari sa vad daca te tine ? De acasa e usor sa mananci …. Acuma noi nu ne suparam ca mananci … dar nu face firmituri pentru ca pute …

 • ia de aici inteligentule de ULISE „Lucrările la refacerea carosabilului din zona sensului giratoriu au fost demarate la primele ore ale dimineții de marți, 6 iunie, însă la miezul zilei acesteau au fost sistate, deoarece încercările de fluidizare a traficului cu polițiști nu au dat roade, iar staționarea autoturismelor pe Podul de la Horia nu este permisă. În aceste condiții, autoritățile spun că cea mai optimă variantă este să reînceapă lucrarea miercuri, 7 iunie, de la orele 19.00.””