Lucrări de asfaltare pe E 85, la intrarea în Roman

Lucrări de asfaltare pe E 85, la intrarea în Roman

Dimensiune text

 

În aceste zile, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași efectuează lucrări de asfaltare pe DN 2 – E 85, pe tronsonul cuprins între limita cu județul Iași – intrare municipiul Roman. La începutul săptămânii, lucrările s-au desfășurat din zona castelului de apă de la intersecția cu DN 28, iar joi, 9 aprilie, lucrările s-au desfășurat la intrarea în municipiul Roman dinspre Iași – în zona trecerii la nivel cu cale ferată și sensul giratoriu de lângă magazinul Dedeman, îngreunând circulația din zonă.

„Continuă lucrările de așternere a covorului asfaltic pe DN 2 – intersecție cu DN 28, Castelul de Apă – Roman, județul Neamț. Concomitent, sunt în desfășurare lucrări și pe tronsonul DN2 , Românești – Siret, județul Suceava. Pe ambele sectoare, lucrările sunt executate în regie, cu personal asigurat de Secțiile de Drumuri Naționale Piatra Neamț și Suceava, cu utilaje închiriate de terți. Asfaltările au loc pe un sens, alternativ, traficul desfășurându-se dirijat, de piloți umani. Cu această ocazie, DRDP Iași reiterează apelul la înțelegere adresat conducătorilor auto pentru eventualul disconfort produs în trafic, cu recomandarea de a circula cu prudență și cu respectarea semnalizării instituite în zonele afectate de lucrări”, au precizat reprezentanții DRDP Iași.

Tot în acest an, sunt programate de către DRDP Iași lucrările de asfaltare a tronsonului din DN 2 care traversează municipiul Roman, de la podul de peste râul Moldova dinspre comuna Horia, apoi pe traseul bulevardului Roman Mușat, centru, bulevardul Republicii și strada Ștefan cel Mare, până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Plopilor – Dedeman, sector din DN 2 care nu a mai făcut obiectul unei reabilitări din perioada 2002 – 2003.

 

 

 

 

 

 

Foto, video: DRDP Iași

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0