Numărătoare paralelă: Lucian Micu, primar ales al Romanului

Numărătoare paralelă: Lucian Micu, primar ales al Romanului

Dimensiune text

 

Conform numărătorii paralele a voturilor din jumătate dintre secțiile de vot, Lucian Micu a fost ales de romașcani primar cu atribuții depline, în urma alegerilor locale parțiale anticipate de duminică, 11 iunie. A fost o cursă strânsă, cu patru candidați, doi cu șanse reale și doi care au putut schimba finalul cursei electorale.

 

La închiderea urnelor, la ora 21, numărul romașcanilor care s-au prezentat duminică la vot în cele 43 de secții din Roman era 18.303, adică un procent de 31,03% din cele 58.978 de persoane aflate pe listele electorale pentru municipiul Roman. 363 de persoane au votat la Roman pe listele speciale, iar urna mobilă de vot a fost solicitată de două ori.

După numărătoarea paralelă, neoficială, a voturilor, din jumătate dintre secțiile de vot, Lucian Micu (PNL) a obținut majoritatea voturilor.

Cei mai mulți dintre romașcani s-au prezentat la vot la Dispensarul nr. 7 din strada Bogdan Dragoș, unde prezența la vot a fost de circa 41% și au votat aproape 750 de persoane. În topul secțiilor cu cel mai mare număr de votanți s-a numărat și Școala „Carol I”, unde, la cele două secții, au votat aproape 1.000 de persoane. Și la Grădinița nr. 5 cu program prelungit, numărul votanților a depășit 550.

Lucian Micu a câștigat la mai mare distanță de contracandidații săi în următoarele secții: 81, 111, 107, 91, 108, 86, 105. Numărătoarea nu este completă.

(Articol în curs de editare, ora 21.51)

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • felicit romascanii! cum cred ei ca un guvern, parlament psd vor da bani unui primar pnl? ei, timp de 4 ani cat veti rabda de foame dragi romascani votanti, va veti gandi la raspunsul intrebarii de mai sus. din impozitele voastre locale nici wc-uri publice nu puteti construi. cum ati votat pentru dezvoltare?!

    • Domnule Ady ! Aici este problema ! Problema nu este la PNL sau la Leoreanu sau la Micu ! Este normal ca un guvern sa nu distribuie bani acolo unde trebuiesc cu adevarat ?
      Asta dovedeste cainismiul PSD-ist ! Judecata ingusta ! Eu nu votez pentru banii de la guvernul corupt si abject ! Eu nu votez pentru pomeni nesimtite . Eu am votat un primar nu bani ! Imi pare rau ca aveti o gandire ingusta si diabolica !

  • Aproape 59 000 de persoane pe listele electorale, dar orasul are sub 50 000 locuitori. Matematici superioare sau dosarele X.