Prima paginăRomanPolitica

Lucian Micu este aşteptat în PNL

Dimensiune text

Lucian Micu este aşteptat în Partidul Naţional Liberal şi cu acte. Șeful liberalilor romaşcani, Laurenţiu Dan Leoreanu, promite că, după alegerile locale, Lucian Micu va avea parte de aceeaşi susţinere ca şi până acum. Viceprimarul UNPR al municipiului Roman a fost văzut, până acum, deseori, în echipa liberală a primarului Leoreanu. Lucian Micu şi-a făcut apariţia inclusiv la conferinţele de alegeri a tinerilor şi a femeilor liberale, din luna decembrie. Preşedintele PNL Roman susţine că este foarte mulţumit de colaborarea cu viceprimarul.

„Viceprimarul este foarte important în cadrul unei administraţii locale, iar Lucian Micu a fost implicat şi a făcut treabă foarte bună până acum. De multe ori, mergând în echipă prin alte părţi, ceilalţi ne-au apreciat pentru relaţia de colaborare pe care o avem, fiindcă nu stăm să ne uităm peste umăr, nu ne ferim unul de celălalt, aşa cum se întâmplă în alte părţi, ci ne vedem de treabă”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Acesta precizat că doreşte ca şi în mandatul 2016 – 2020 – dacă va câştiga alegerile din acest an – să continue în aceeaşi echipă cu care lucrează acum, dar cu Lucian Micu membru al PNL.

„Mă bucură cuvintele de apreciere ale domnului primar. Consider că, într-adevăr, am făcut o echipă foarte bună în aceşti trei ani şi jumătate de mandat, ne-am completat foarte bine unul pe celălalt, a existat o colaborare deplină şi pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. În legătură cu invitaţia de a mă alătura echipei primarului, ar trebui, în primul rând, să mă consult cu apropiaţii cu privire la ceea ce îmi doresc să fac pe viitor, dacă îmi doresc să continui în administraţia locală şi, dacă răspunsul va fi afirmativ, nu văd altă echipă căreia să mă alătur”, a spus Lucian Micu.

Lucian Micu are dreptul de a se înscrie în alt partid în această perioadă, fără a pierde mandatul de viceprimar şi, respectiv, de consilier local, fiindcă toţi aleşii locali pot opta, cu şase luni înainte de alegeri, pentru o altă formaţiune politică, dacă doresc acest lucru.

COMENTARII

WORDPRESS: 0