LPS Roman s-a calificat la turneele semifinale

Orice dubii în privința calificării, la turneele semifinale, a echipei feminine de handbal, junioare 1, a Liceului cu Program Sportiv Roman (foto) s-au dus odată cu victoria înregistrată duminică, 26 februarie, 34-27 (15-16) cu LPS Piatra Neamț, în deplasare.

 

 

Avînd un avantaj de trei puncte față de LPS Piatra Neamț,  a treia clasată înaintea meciului înainte menționat, LPS Roman a încheiat conturile în privința calificării la turneele semifinale cu două etape înainte de finalul returului campionatului seriei I.
Asta ne-am și propus, calificarea de pe locul secund în grupă. În meciul de la Piatra, echipa s-a încălzit mai greu. Am fost conduse și cu cinci goluri în prima parte a meciului, am revenit la o diferență minimă înaintea pauzei și apoi am preluat conducerea. Am pregătit și am adaptat jocul la diverse presupuneri de atac ale lor și a ieșit ce ne-am propus, înscriind goluri chiar și în inferioritate numerică. Prima țintă a fost atinsă. Acum ne gîndim la ultimele două meciuri din grupă și, după consumarea acestora, vizăm calificarea la turneul final„, a declarat Eugenia Tăbuci, antrenor al echipei romașcane.

Pentru LPS Roman au jucat: Apetrei, Ivanov – Chirilă (16 goluri), Paraschiv (9), Bălăceanu (3), Ghiuzan (2), Mîrț (1), A. Lungu (1), G. Lungu (1), Buzinchi (1). Din lotul trecut pe foaia de joc mai fac parte Petrea, Roșca, Enea, Ciurdea.

Indiferent de rezultatele care vor fi înregistrate în următoarele două etape, LPS Roman nu mai poate pierde locul al doilea în grupă și, implicit, nici calificarea la turneele semifinale.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!