LPS Roman s-a calificat în faza de zonă a Olimpiadei Școlare pe licee

Dimensiune text

Echipa Liceului cu Program Sportiv Roman s-a calificat în faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal, licee, în urma cîștigării fazei județene pe care a organizat-o sîmbătă, 21 aprilie, în baza sportivă Oz-er Golden.

Echipa Liceului cu Program Sportiv Roman (foto) s-a calificat în faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal, licee, în urma cîștigării fazei județene pe care a organizat-o sîmbătă, 21 aprilie, în baza sportivă Oz-er Golden.

 

 

La turneu au participat cinci echipe, celelalte patru fiind Liceul Săbăoani, Liceul Auto Piatra Neamț, Colegiul Borca și LPS Piatra Neamț.

În meciul decisiv, LPS Roman, formație pregătită de Sorin Manea și Ionuț Nacu  a dispus cu 6-3 de Liceul Săbăoani. Adevărata finală a competiției a fost, însă, disputa anterioară, dintre LPS Roman și LPS Piatra Neamț, încheiată cu victoria fotbaliștilor romașcani cu scorul 4-3, după ce oaspeții au condus în două rînduri, cu 1-0 și 2-1. „Mă bucur că echipa a avut spirit de competiție și a reușit să revină în partida cu Piatra Neamț,  după ce a fost condusă, probînd și un moral bun„, a declarat antrenorul Sorin Manea.

Lotul LPS Roman este compus din: Petru Dornescu, George Antofi, Andrei Butnaru, Cristi Căpraru, Ionuț Călinescu, Ionuț Ciobanu, Ioan Talpalariu, Andrei Axinte, Vasile Damian, Cosmin Țapu, Ionuț Păduraru, Dragoș Ghercă.

Etapa zonală va avea loc la Iași, la sfîrșitul acestei săptămîni, cu participarea a șase echipe reprezentante ale județelor Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui și Neamț. La turneul final național, care va fi organizat la Roman, se va califica prima clasată.


COMENTARII

WORDPRESS: 0