Prima paginăSport

LPS Roman a câştigat primul meci din semifinale

Dimensiune text

Echipa feminină de handbal – juniori II a Liceului cu Program Sportiv Roman, pregătită de antrenorul emerit Ioan Holban, a câştigat cu 32-26 (19-13) partida cu LPS Slatina. Meciul a fost cel inaugural din cadrul turneului semifinal, grupa B, al campionatului naţional.

 

 

LPS Roman şi LPS Slatina s-au aflat la egalitate, ca joc şi scor, 11-11, până în minutul 18. De acolo, echipa romaşcană, cu Rebeca Roşca în centru şi Loredana Vartic pe post de inter, în prim plan, s-a detaşat până la 19-12, cea mai mare diferenţă de scor din prima parte a jocului. La un moment dat, către finalul partidei, s-au înregistrat şi scoruri mai mari, precum 28-19, diferenţa fiind redusă în ultimele cinci munute, până la 32-26.

Pentru LPS Roman, cele mai  multe goluri au fost marcate de Vartic (12). Au jucat: Martin, Suceu – Liţă, Roşca, Vartic, Oancea, Balint, Dima, Enea, Căruntu.

Vineri seară s-a disputat meciul dintre LPS Roman şi LPS Botoşani, după închiderea ediţiei. În celălalt meci de dimineaţă, ACS Școala 181 Bucureşti a învins cu 27-17 CSȘ Galaţi. La pauză, în primul meci din etapa a II-a, Slatina conducea cu 11-9 în partida cu Galaţiul.

Programul turneului, în continuare: etapa a III-a (1 iunie): Galaţi – Botoşani (9.30), Bucureşti – Slatina (11.00), LPS Roman stă; etapa a IV-a (1 iunie): Botoşani – Bucureşti (16.30), Roman – Galaţi (18), LPS Slatina stă; etapa a V-a (2 iunie): Bucureşti – Roman (9.30), Slatina – Botoşani (11.00), CSȘ Galaţi stă.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • florin 8 ani

    Domnule Holban , ar trebui sa aveti mai multa grija de aceste fete minunate daca vreti sa aveti rezultate. Si ma refer aici la un semicantonament , la mancare intre meciuri , la odim odihna si chiar la vitamine.