Lotul SCM Petrotub Roman începe pregătirile

Dimensiune text

Luni, 14 iulie 2014, în cursul dimineții, lotul de fotbalisți de la Sport Club Municipal Petrotub Roman se va reuni la stadionul “Moldova”, unde se va întâlni cu președintele clubului, Maricel Benchea, și cu antrenorii Valentin Avădanei și Iosif Susanu.

Va avea loc o ședință în familie, după care jucătorii vor începe pregătirile de vară cu un prim antrenament care va consta în alergări ușoare și exerciții de reacomodare la efort. Peste o săptămână, lotul va efectua vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă din cadrul Spitalului Județean Neamț.

“Programul echipei, incluzând și cantonamentul, dar și meciurile de verificare, va fi alcătuit după efectuarea vizitei medicale. Deocamdată, așteptăm stabilirea numărului de serii și a numărului de echipe care le vor compune, perioada de înscriere încheindu-se în 15 iulie. Nu va mai fi play-off în campionatul viitor, printre altele”, a precizat Maricel Benchea.

Campionatul ligii a treia va începe în 30 august. Până atunci, la sfârșitul acestei luni este programată etapă în Cupa României.COMENTARII

WORDPRESS: 0