Loredana Ionela Căprioară este noul director al Şcolii Bahna

Dimensiune text

Şcoala Gimnazială de la Bahna va avea un nou director, începând cu data de 1 septembrie. Actualul director al şcolii, profesorul Gheorghe Popescu, a condus destinele şcolii din Bahna între 1981 şi 1990 şi între 2001 şi 2015. Fiu al comunei, profesorul de matematică Gheorghe Popescu s-a întors acasă după absolvirea facultăţii, în 1973, unde a format, cu profesionalism şi seriozitate, generaţii de elevi. A împlinit vârsta de pensionare în martie, dar a continuat activitatea până la sfârşitul anului şcolar.

Din toamnă, Şcoala Bahna va avea un nou director, în persoana profesoarei Loredana Ionela Căprioară. Dascălul a absolvit Liceul Pedagogic (actualul Colegiu Naţional Pedagogic „Ştefan cel Mare”) din Bacău, în 2001, an în care s-a titularizat în comuna Bahna. A prins drag de oamenii locului şi s-a stabilit în comună, unde şi-a întemeiat o familie frumoasă.

„Nu am experienţă în funcţia de director, dar voi încerca, alături de colegii mei, să facem mai mult pentru a reduce absenteismul şi abandonul şcolar, în special în satul Izvoare, unde este concentrată comunitatea de rromi. Totodată, se impune îmbunătăţirea bazei materiale a şcolilor comunei şi, nu în ultimul rând, a rezultatelor şcolare, pentru a schimba imaginea şcolii”, a spus profesoara Loredana Ionela Căprioară, noul director al Şcolii Bahna.

Ea va fi ajutată de profesorul de istorie Petruţ Miron, noul director adjunct al şcolii.COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Georgiana 5 ani

    Felicitari!!!!:*

  • cd 5 ani

    Absolventii de liceu pedagogic se numesc educatori sau invatatori nicidecum profesori, ca atare este doamna educatoare, de ce ii este rusine cu ce a studiat?