Locuri libere în facultăţi

Dimensiune text

Sute de locuri, la buget şi taxă, sunt scoase la concurs pentru absolvenţii care au ratat sesiunea din iulie.

 

Absolvenţii de liceu care au ratat admiterea la facultate, sesiunea din iulie, au o şansă în plus. Aceştia, dar şi cei care vor trece cu bine de sesiunea de toamnă a bacalaureatului, pot concura atât pentru locuri la buget, cât şi pentru locuri cu taxă. Înscrierile pentru admiterea de toamnă vor avea loc în luna septembrie.

La Academia de Studii Economice Bucureşti, de exemplu, sunt 300 de locuri disponibile la buget şi taxă. Cele mai multe locuri sunt la Contabilitate şi Informatică de Gestiune (în limba engleză) – 24 de locuri la buget şi 74 de locuri la taxă, Administrarea Afacerilor (în limbi străine) – 60 de locuri cu taxă, Administrarea Afacerilor şi Management public – 120 de locuri cu taxă.

La Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi au rămas libere 80 de locuri la buget, cele mai multe la facultăţile de Fizică – 41 de locuri la buget şi Biologie – 22 de locuri, la specializarea Știinţa Mediului.

Locuri libere sunt şi la Facultatea de Litere, specializările română-franceză şi engleză-franceză din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău.

La Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, cele mai multe locuri sunt în regim de taxă. 36 de locuri sunt la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, 189 de locuri la Facultatea de Inginerie Alimentară, din care patru locuri la buget, 167 de locuri la Facultatea de Inginerie Electrică şi Știinţa Calculatoarelor, din care 33 la buget, 73 de locuri la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management, din care 57 de locuri la buget, 195 de locuri la Facultatea de Istorie şi Geografie, din care 32 de locuri la buget, 171 de locuri la Facultatea de Litere şi Știinţe ale Comunicării, din care 30 de locuri la buget, 68 de locuri la Facultatea de Silvicultură, din care trei la buget, 465 de locuri la Facultatea de Știinţe Economice şi Administraţie Publică, din care trei la buget.COMENTARII

WORDPRESS: 0