Locuri fixe pentru candidați

Dimensiune text

Persoanele care se vor implica în campania electorală ce va începe pe data de 11 mai au la dispoziție, în municipiul Roman, 14 locuri special amenajate pentru afișajul materialelor electorale.

 

Acestea sînt următoarele: intersecția Anton Pann cu Bulevardul Republicii; strada Anton Pann – blocul 29; intersecția străzii Oituz cu bulevardul Roman Mușat; Biblioteca Municipală, Roman Mușat – blocul 12; bulevardul Republicii – nr.101; Școala generală „Carol I” – strada Bogdan Dragoș; intersecția strada Smirodava – bloc 7 – cu strada Ecaterina Teodoroiu; bulevardul Republicii – nr.65; strada Ecaterina Teodoroiu (complex vechi); strada Ștefan cel Mare – nr.259; Spitalul Vechi; Hala Centrală.

Conform Hotărîrii de Consiliu Local nr.133/2009, privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Roman, orice persoană care va pune afișe electorale în alte locuri decît în cele special amenajate riscă să plătească o amendă cuprinsă între 300 și 500 lei, dacă este identificată.

De asemenea, în scopul asigurării unei informări corecte și echidistante a mass-media și a cetățenilor în perioada premergătoare și pe timpul desfășurării alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale, cu privire la activitatea structurilor Ministerului Administrației și Internelor (MAI) din județul Neamț, a fost constituit Centrul Județean de Comunicare. Din acest Centru fac parte purtătorii de cuvînt ai inistituțiilor MAI din județ. Astfel, subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvînt al IPJ Neamț poate fi contactată la numărul de telefon 0233.210.491, Amalia Penu, șeful de cabinet de la Prefectura Neamț poate fi contactată la numărul de telefon 0233.211568, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț, căpitanul Cătălin Răzmeriță, poate fi găsit la numărul de telefon 0233.230.391, iar căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, poate fi apelat la numărul 0233.211.242. Un alt număr de telefon la care cetățenii pot afla informații despre alegerile locale este cel al Biroului Electoral Județean (BEJ): 0233.230.230.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • florin 8 ani

    Si daca v-as spune ca , la noi in oras, campania electorala pt. „locale” a inceput cu mult timp inainte de termenul legal , adica 11 mai? Ia priviti si amintiti-va cind au aparut primele banere cu sigla POLITICA (un cerc alb ,cu un chenar negru, si numele aliantei pt. care candideaza actualul primar). Alianta numita „APEL” a incalcat legea , sau nu? Astept , cu mult interes, opiniile Dvs., stimati cititori si viitori alegatori!