Locuri de muncă în Neamț la stat: pentru economiști, juriști, cu sau fără vechime

Locuri de muncă în Neamț la stat: pentru economiști, juriști, cu sau fără vechime

Directori noi la instituțiile deconcentrate din județ
Instituțiile publice fac angajări
În Neamț sunt 31 de posturi libere în instituțiile publice

 

job23În județul Neamț, autoritățile statului scot la concurs, în această perioadă, 40 de locuri de muncă. După ce am prezentat oferta venită din partea firmelor private, criticată de aproape toți cititorii ca fiind una neconformă vizavi de pretențiile lor de a fi răsplătiți, Ziarul de Roman vă prezintă și oferta venită din partea statului. Multe posturi sunt în domeniul economic, pentru care nu se cere experiență.

Patru posturi disponibile la Spitalul Roman, doar unul pe medical

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite de Spitalul Municipal de Urgență Roman. Unitatea scoate la concurs, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, funcția de referent de specialitate economist IA. Pentru participarea la concurs, candidații trebuie să aibă studii superioare economice, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de 6 ani şi 6 luni și avizare pentru funcţia de auditor intern. Cei interesați trebuie să depună dosarele până pe 25 noiembrie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 6 decembrie, iar interviul – pe 8 decembrie.

Spitalul mai scoate la concurs, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, postul de referent debutant. Pentru participarea la concurs se cer doar studii superioare, nefiind solicitată o vechime. Dosarele se pot depune până vineri, 18 noiembrie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 28 noiembrie, iar interviul este programat pe 2 decembrie.

Unitatea sanitară mai scoate la concurs, tot pentru perioadă nedeterminată, încă un post de referent debutant achiziţii publice. La acesta se pot înscrie cei care au studii superioare economice, tehnice, juridice și nu se solicită vechime în specialitatea studiilor. 18 noiembrie este data limită pentru depunerea dosarelor, proba scrisă fiind programată pentru 29 noiembrie, iar interviul – pentru 5 decembrie.

Ultimul post scos la concurs, pentru această perioadă, de Spitalul Roman, vizează ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de asistent medical generalist, grad principal. Pentru aceasta se cere absolvirea unei școli postliceale sanitare, program de formare în managementul calităţii în spital și vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani. Data limită pentru depunerea dosarelor este vineri, 18 noiembrie, zece zile mai târziu urmând să aibă loc proba scrisă și pe 2 decembrie interviul.

Locuri de muncă în primării

În Neamț, în zona Roman, sunt două posturi disponibile în administrațiile locale. Unul este scos la concurs de Primăria Roman, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de inspector I superior din cadrul Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanelor Roman, Biroul de Evidenţă a Persoanelor. Cei interesați trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, specializare drept și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani. Proba scrisă este programată pe 14 decembrie.

Și Primăria comunei Dulceşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de referent clasa III, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Buget-finanţe, impozite şi Taxe Locale. Pentru ocuparea acestui post se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitatea studiilor de opt luni. Pe 28 noiembrie este programată proba scrisă, iar o zi mai târziu va avea loc interviul.

Posturi în sistemul educațional

Şcoala Gimnazială din comuna Ion Creangă organizează concurs, pe perioadă nedeterminată, pentru ocuparea funcției de administrator financiar-contabil. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare în domeniu, absolvite cu diplomă de licenţă, și o vechime în specialitatea postului de minimum 3 ani. Până pe 16 noiembrie se pot depune dosarele, pe 23 noiembrie fiind programate probele scrise și cele practice, precum și interviul.

Și Inspectoratul Școlar Județean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției de consilier IA S – Compartimentul reţea şcolară, plan şcolarizare. Pentru acesta, cei interesați trebuie să aibă studii superioare de lungă durată/nivel I Bologna, absolvite cu diplomă de licenţă, în domeniile: matematică/informatică/automatică şi calculatoare/economic, specializările: contabilitate şi informatică de gestiune, cibernetică, statistică şi informatică economică, finanţe bănci, burse de valori, management financiar cantabile; o vechime de cel puţin 6 ani şi 6 luni în specialitate; cunoaşterea temeinică a legislaţiei care reglementează activitatea în domeniul educaţiei; cunoştinţe avansate dc operare calculator PC, reţele de calculatoare, baze de date şi programare și bune abilităţi de comunicare şi coordonare a echipei, creativitate, adaptabilitate, iniţiativă.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 16 noiembrie, proba scrisă fiind programată pentru 5 decembrie, iar interviul – pentru 7 decembrie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!