Locuri de joacă pentru copii, modernizate cu suprafață de protecție

Locuri de joacă pentru copii, modernizate cu suprafață de protecție

Dimensiune text

 

 

Începând cu anul trecut, reprezentanții administrației publice locale au început să investească în achiziționarea de suprafețe de protecție pentru locurile de joacă pentru copii, la acest moment fiind realizate trei astfel de zone destinate distracției celor mici. Startul modernizărilor s-a dat anul trecut, când au fost reabilitate locurile de joacă din Parcul municipal și cel de la Marom, iar anul acesta s-a pus suprafață de protecție și pentru spațiul de distracție de la Biserica Armenească.

Autoritățile fac, însă, apel la cetățeni să alerteze patrulele de Poliție Locală în cazul în care observă că adulții nu respectă regulamentul de utilizare a acestor spații sau dacă observă că sunt elemente deteriorate ce trebuie înlocuite. „Am efectuat și reparații la locurile de joacă, inclusiv am modernizat locul de joacă de la Biserica Armenească, acolo unde, pe lângă suprafața de protecție, am montat și elemente noi de joacă, astfel încât copiii din această zonă să se poată juca în condiții de siguranță. Vom mai interveni și vom monitoriza permanent aceste locuri de joacă, astfel încât să nu mai existe elemente deteriorate. Aș vrea să îi rog pe cei care sunt beneficiari ai acestor locuri de joacă și care le utilizează să comunice Primăriei, fie pe facebook, fie la Poliția Locală, la numărul de telefon 0233 984, orice problemă apare în incinta acestor locuri de joacă, fie că vorbim de acte de vandalism, fie că vorbim pur și simplu de deteriorarea unor elemente, care poate fi firească la un moment dat, dar aceste lucruri trebuie să ne fie semnalate, pentru a putea interveni în cel mai scurt timp”, a declarat primarul Lucian Micu.

Acesta a precizat că administrația locală va investi, anual, în modernizarea, cu suprafețe de joc de protecție, măcar a 3-4 locuri de joacă din oraș. Reamintim faptul că în locurile de joacă pentru copii sunt interzise mâncatul semințelor, fumatul sau consumul de băuturi alcoolice.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0