Prima paginăSport

Locul III pentru „Vulpițele galbene” de la „Miron Costin”

Dimensiune text

Premiul a fost obţinut la etapa regională a Campionatului Naţional de Fotbal pentru licee – Cupa „Coca Cola”.

Fetele de la Asociaţia Sportivă „Miron Costin”, echipă a Colegiului Tehnic „Miron Costin”, au obţinut locul III la etapa regională a Campionatului Naţional de Fotbal destinat liceelor – Cupa „Coca Cola” – care s-a desfăşurat, la începutul acestei luni, la Sala Polivalentă din Focşani. Este cea mai importantă competiţie sportivă între licee, unde participă cei mai talentaţi tineri fotbalişti – fete şi băieţi.

vulpitele galbeneAu fost multe goluri şi multe răsturnări de situaţie la meciurile la care au participat fetele de la „Miron Costin”.

„Este al doilea an consecutiv când ne calificăm la faza regională a Campionatului Naţional de Fotbal destinat liceelor. La această competiţie s-au calificat cele mai bune echipe de fotbal feminin din judeţele Botoşani, Bacău, Harghita, Iaşi, Suceava şi Vrancea. În grupă am fost cu echipele din Botoşani şi Harghita. Meciul cu echipa din Botoşani a fost câştigat de noi, cu scorul de 2 – 1, cele două goluri fiind marcate de Georgiana Andrei (clasa a IX-a) şi Mihaela Iojă (clasa a XI-a). Am pierdut meciul cu Harghita, scorul fiind de 1 – 6, singurul nostru gol fiind marcat de Manuela Moraru (clasa a X-a). Sunt mulţumit de evoluţia echipei şi de rezultatele obţinute. Mizez pe dorinţa fetelor de a face performanţă, dar mai mult pe formarea de caractere”, a precizat profesorul Adelin Ștefan Tălmăcel, cadru didactic al Colegiului Tehnic „Miron Costin”.

Profesorul Tălmăcel a înfiinţat echipa „Vulpiţele galbene” în septembrie 2013, pe fondul unei campanii naţionale de dezvoltare a acestei ramuri sportive, care cunoaşte, în ultimii ani, o dinamică deosebită. Iniţiativa profesorului Tălmăcel a fost sprijinită încă de la început de conducerea liceului şi de Primăria Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0