Prima paginăActualitate

Locuință în flăcări la Trifești, din cauza coșului de fum

Locuință în flăcări la Trifești, din cauza coșului de fum

Dimensiune text

 

 

Duminică, 17 martie, la ora 16:25, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în satul Trifești.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o autocisternă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, fiind sprijinite şi de cinci voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Trifești, care au stins incendiul.

„Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 130 de metri pătrați din acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, circa 40 de metri pătrați de acoperiș de la garaj și centrala termică, 50 de metri pătrați acoperiș terasă de vară și magazie, elemente de mobilier și bunuri depozitate pe terasă. Proprietara a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de evacuare a fumului neprotejat corespunzător față de materialele combustibile”, informează ISU Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0