Prima paginăActualitate

Locuință făcută scrum, la Corhana

Locuință făcută scrum, la Corhana

Dimensiune text

 

Sâmbătă, 12 septembrie, în jurul orei 17:10, pompierii au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Corhana, comuna Dulcești, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, și pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dulcești, cu un buldoexcavator. La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă de locuit.

„Proprietarul locuinței, în vârstă de 72 de ani, a suferit un atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, în urma căruia au ars acoperișul locuinței, bunurile materiale din interiorul celor două camere, aproximativ trei metri cubi de cherestea și aproximiv 2.000 de kilograme de deșeuri carton și plastic depozitate în locuință și în curte. Intervenția a durat aproape patru ore. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum deteriorat”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0