Liviu Negelschi este noul director interimar al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ

Liviu Negelschi este noul director interimar al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ

Epidemia de hepatită a lăsat DSP Neamț fără vaccin
Pacienți transformați în bombe biologice
Sute de tratamente acordate în centrele de permanență

 

piatra neamt 18 spitalul judeteanPreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a semnat o dispoziţie prin care l-a numit în funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ pe Liviu Negelschi. Acesta îşi va începe activitatea de la data de 10 august, mandatul său fiind pe o perioadă limitată, respectiv şase luni de zile.

„Am decis să numesc în funcţia de director interimar al Spitalul Judeţean de Urgenţă pe domnul Liviu Negelschi, o persoană din afara sistemului medical. Decizia are la bază problemele cu care se confruntă spitalul şi care sunt foarte grave, de la datoriile înregistrate, la servicii care de multe ori sunt puse la îndoială de către pacienţi. Pentru remedierea situaţiei este nevoie de un manager care să vină cu soluţii aplicate. Era necesară asumarea unei decizii ferme în privinţa conducerii Spitalului Judeţean, deoarece situaţia actuală trebuie să ia sfârşit, iar nemţenii să beneficieze de cele mai bune servicii medicale.

În urma deciziei de numire a directorului interimar, i-am trasat acestuia o serie de obiective clare pe care trebuie să le atingă prin contractul de management pentru o perioadă limitată de timp. Printre obiectivele trasate se regăsesc creşterea ratei de utilizare a paturilor pe spital, diminuarea plăţilor restante de peste 30 de zile înregistrate de spital şi creşterea procentului cheltuielilor cu medicamentele din totalul cheltuielilor spitalului. Urmează ca în perioada următoare să fie organizat concursul pentru ocuparea funcţiei.

Obiectivul meu este acela de a pune la dispoziţia nemţenilor un spital în care să se trateze cu încredere, iar medicilor care muncesc aici să le asigurăm condiţii le lucru decente pe măsura pregătirii lor”, a afirmat preşedintele CJ Neamţ.

Contractul de management al noului director al Spitalului Judeţean cuprinde pentru prima dată obiective specifice minimale. Noul manager îşi asumă prin contract creşterea ratei de utilizare a paturilor pe spital, diminuarea plăţilor restante de peste 30 de zile înregistrate de spital şi creşterea procentului cheltuielilor cu medicamentele din totalul cheltuielilor spitalului.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!