Liviu Harbuz a plecat din PSD în PMP, via UNPR

Liviu Harbuz a plecat din PSD în PMP, via UNPR

Dimensiune text

 

liviu harbuzLuni, 18 iulie, deputatul PSD de Neamţ Liviu Harbuz s-a înscris în UNPR, partid ce urmează să fuzioneze, prin absorbţie, cu PMP, la congresul ce va avea loc miercuri. Decizia nu îi întristează pe foştii colegi de partid. Liviu Harbuz a primit, tot luni, funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de Neamţ a UNPR.

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, speră într-o bună colaborare cu fostul social democrat: „Decizia lui Liviu Harbuz de a se înscrie în UNPR este una personală. Sperăm ca, după mai bine de 15 ani de muncă în PSD, Liviu Harbuz să rămână în continuare un susţinător al proiectelor noastre, proiecte ce sunt în folosul nemţenilor. Din partea noastră a avut toată susţinerea atât în campania electorală, cât şi pentru proiectele pe care le-a propus. Este un moment în care drumurile noastre se despart. Până la urmă fiecare decide direcţia în care vrea să meargă”.

Liviu Harbuz a candidat la alegerile din iunie, sub sigla PSD, la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, dar a pierdut în faţa liberalului Dragoş Chitic.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0