Lista PSD pentru parlamentare. Alexandru Rotaru a urcat pe locul IV

Lista PSD pentru parlamentare. Alexandru Rotaru a urcat pe locul IV

Dimensiune text

 

rotaru11cLa fel ca și în cazul PNL, și la PSD au survenit unele schimbări, în ultimele zile, în ceea ce privește candidaturile pentru funcțiile de senatori și deputați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. O veste bună vine pentru romașcanul Alexandru Rotaru, care ar avea șanse mai mari să ajungă în Parlament, pentru o funcție pentru care, de altfel, obținuse promisiunea conducerii partidului.

Inițial, pentru Camera Deputaților erau prezenți următorii: Ioan Munteanu, Mihai Bîrliba, Dan Andrușcă, Ciprian Șerban, Alexandru Rotaru, Viorel Stan, Luminița Vîrlan, Vlad Angheluță, Victor Marghidan și Ioana Iordache. De pe lista finală a dispărut de tot numele lui Mihai Bîrliba, Alexandru Rotaru urcând o poziție, în timp ce Viorel Stan a rămas pe locul 6, în fața lui fiind nominalizat Neculai Iftimie.

Astfel, lista finală pentru PSD pentru Camera Deputaților este:
– Ioan Munteanu
– Dan Andrușcă
– Ciprian Șerban
– Alexandru Rotaru
– Neculai Iftimie
– Viorel Stan
– Luminița Vîrlan
– Vlad Angheluță
– Victor Marghidan
– Ioana Iordache

Pentru Senat lista a rămas aceeași, cu următorii candidați și ordinea:
– Emilia Arcan
– Dan Manoliu
– Adrian Bourceanu
– Ramona David
– Gabi Pavel

În acest context, Alexandru Rotaru – fostul lider al TSD Neamț (înlocuit după alegerile locale de predecesorul lui pe lista de la Camera Deputaților, Ciprian Șerban) ar putea prinde un mandat de parlamentar, așa cum de altfel își „negociase” în PSD un loc eligibil, locul trei chiar, pentru faptul că s-a ocupat de tineretul social democrat la ultimele alegeri și a avut rezultate foarte bune la ultimele alegeri pe zonele de care s-a ocupat.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0