Prima paginăActualitateRoman

Limitatoare noi de viteză pe străzile din Roman

Dimensiune text

Pe majoritatea străzilor din oraş recent reparate au fost amplasate limitatoare de viteză.

„Cocoaşele” sunt din asfalt şi se regăsesc atât în centru, pe strada Libertăţii, pe strada Cuza Vodă, în faţa Poştei, la intrarea în pietonalul Ștefan cel Mare, cât şi în cartierul Favorit. „Toate aceste limitatoare de viteză au fost prevăzute în proiectul prin care s-au asfaltat şi reparat străzile. Amplasarea acestora va continua încă vreo câteva zile, în cursul acestei săptămâni. Amplasarea lor a fost condiţionată de finalizarea lucrărilor de reparaţii la străzi”, a spus city-managerul Ovidiu Bojescu. Scopul acestora este de a obliga şoferii să reducă viteza în zone care prezintă risc de accidente pentru pietoni.

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • deea 7 ani

  si cu ce folos sunt puse daca soferii trec printre ele?daca scopul este sa aruncati niste bani aiurea in loc sa faceti ceva cu ei felicitari investiti in ce nu trebuie exact ca si parcul auto

 • ion 7 ani

  o laba de treaba tipic romaneasca 🙂

 • Silviu 7 ani

  Multa multa sanatate celui care a venit cu ideea amplasarii lor.
  Aveam si noi cateva strazi fara gropi si s-au gandit sa faca cocoase.

 • Cristian 7 ani

  Am lipsit doua saptamani din oras si la intoarcere am ramas surprins de cat de „inspirati” sunt alesii nostri in ceea ce priveste cheltuirea banilor publici. Poate cineva dintre ei si-a deschis un service auto sau poate vrea sa faca un studiu in ceea ce priveste rezistenta suspensiilor, a bucselor si pivotilor la masini – sau nu-i intereseaza deoarece conduc masinile Primariei. Mai simplu era ca cei in masura sa supravegheze respectarea regulamentului de circulatie sa-si faca datoria. Domnilor, completati aceste opere de arta cu semnul: Atentie, drum denivelat! ca sa stie bietul sofer care tranziteaza / viziteaza orasul nostru la ce sa se astepte.