Liga aleșilor locali ai PNL Neamț, mesaj de unitate și forță pentru următoarele alegeri

Liga aleșilor locali ai PNL Neamț, mesaj de unitate și forță pentru următoarele alegeri

 

pnl 04Joi, 11 august, la Roman, peste 300 aleși locali din Neamț s-au întâlnit în cadrul Ligii aleșilor locali ai PNL, o manifestare care se dorește a fi una permanentă, cu întâlniri locale între primari, consilieri locali, consilieri județeni, parlamentari și conducerea formațiunii politice. Mai mulți dintre liberali au luat cuvântul, îndemnându-și colegii să fie uniți pentru a câștiga alegerile parlamentare, pentru a obține majoritatea și, astfel, PNL să dea prim ministrul țării.

Deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: „Este o onoare și o responsabilitate să mă aflu aici, la cel mai important eveniment, așteptat de toată lumea și care își propune să fie reluat în fiecare lună, pentru ca proiectul Neamț 2020 să devină realitate. Avem o armată pregătită pentru alegerile parlamentare”.

Senator Eugen Țapu, președinte PNL Piatra Neamț: “La alegerile locale am obținut 37%, ceea ce a poziționat județul nostru pe locul 10 în țară. Îi vom bate pe cei de la PSD și, în decembrie 2016, PNL va da prim ministrul României. La alegerile locale, unele organizații nu au avut încredere în ele, eu vă spun să aveți încredere în dumneavoastră, pentru că suntem o echipă unită. Vă rog de azi înainte să fiți mobilizați”.

Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman: “Trebuie să dăm dovadă de unitate, pentru că vor veni unii cu tot felul de momeli. Suntem prea căliți să nu ne dăm seama că sunt propuneri care merg până la limita imoralului și, chiar, a ilegalului. Dincolo de toate, trebuie să avem demnitate. Adversarul te respectă dacă ai demnitate și valoare, altfel te va învârti ca ața pe mosor. Putem realiza lucruri frumoase împreună, iar consilierii să fie armata din spatele parlamentarilor. La momentul negocierii pe capitolul Agricultură la aderare, eram noi și polonezii. Reprezentantul României a renunțat la mai multe puncte, pentru a obține avizul pozitiv, și le-a spus polonezilor că la noi există o vorbă – Capul plecat, sabia nu-l taie. Polonezii nu semnaseră și au zis că ei au o altă vorbă – Când ești în rahat până în gât este mai bine să nu pleci capul, că s-ar putea să te îneci. Orice problemă am avea, trebuie să avem demnitatea de a rămâne în picioare. Să ne mobilizăm, să facem tot ca să câștigăm, să venim cu proiecte pe care să le ducem în Consiliul Județean, iar dacă ceilalți nu le vor aproba, să le arătăm oamenilor că ceilalți nu sunt dușmani politici, ci ai cetățenilor”.

Gabriela Banu, președintele Organizației de Femei a PNL: “Suntem o echipă și ne aflăm astăzi aici pentru că am muncit. Totul se câștigă prin muncă, iar noi, femeile, vom fi și mai bune în alegerile viitoare. Am încredere că președintele nostru, deputatul Mugur Cozmanciuc, va rămâne alături de noi în acest proiect”.

Florin Hopșa, liderul consilierilor județeni ai PNL: “Suntem la dispoziția dumneavoastră și vă rugăm să luați legătura cu cei 14 consilieri județeni pentru a vă sprijini în proiecte”.

Daniel Vasiliu, secretar coordonator al PNL: “Echipa de astăzi este cea mai valoroasă și, împreună cu dumneavoastră, am avut multe proiecte și cred că, dacă vom fi serioși și veți avea încredere în dumneavoastră, vom fi pe primul loc. Pentru PNL nu există locul doi”.

Marius Nechita, președintele Organizației de Tineret a PNL: “Adevăratul război se dă în toamnă și trebuie să fim pregătiți. În acest sens, până în octombrie ne-am propus să avem organizații de tineret active în fiecare localitate, care să vă sprijine pe dumneavoastră, seniorii”.

Deputat Vlad Marcoci: “Întâlnirile de acest fel sunt importante. Dumneavoastră vă întâlniți zilnic cu alegătorii, care au un grad mare de așteptări, iar pentru a le atinge trebuie să avem o colaborare bună între noi, să ne împărtăşim cunoștințele și să facem schimb de idei și propuneri”.

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț: “Fiecare ales trebuie să-și aducă propria contribuție la proiectul Neamț 2020. PNL trebuie să dea cât mai mulți parlamentari, pentru ca aceștia să ne ajute la rândul lor”.

Alexandru Drăgan, primar de 26 de ani al comunei Tașca: “În tot acest timp, am fost membru al aceluiași partid. Trebuie să aveți coloană vertebrală pentru ca să fiți respectați. PSD a câștigat Consiliul Județean, dar dacă PNL va ajunge la guvernare – vom avea administrații regionale. Administrația nu e o meserie, nu există facultate de ales local, totul se învață. Să le transmiteți parlamentarilor ce probleme aveți și ei să le transpună în legi”

Nicu Chirilă, primarul comunei Ruginoasa: “Am rugămintea să nu mai spunem noi și voi, PDL și PNL. Să fim uniți și să facem efortul să scoatem orice vot, pentru ca PNL să aibă măcar cinci parlamentari. Iar dumneavoastră, domnilor parlamentari, să ne căutați, pentru că avem nevoie de sprijin”.

La finalul întâlnirii, cei prezenți au votat și rezoluția acestei întâlniri.

pnl 01

pnl 02

pnl 03

pnl 04

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0