Licitație pentru modernizarea străzilor din cartierul Bălcescu

Licitație pentru modernizarea străzilor din cartierul Bălcescu

 

Administrația publică locală a scos la licitație lucrarea de asfaltare a primului lot de străzi din cartierul Bălcescu. Este vorba despre străzile Mărului, Tinosului, Pescarilor și Ocniței, lucrările incluzând nu doar asfaltarea carosabilului, ci și amenajarea rețelelor de utilități și a trotuarelor.

„Avem aprobată procedura și termenul final de către Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Pe data de 9 octombrie va fi termenul final pentru depunerea ofertelor. Urmează o perioadă de maximum 25 de zile pentru evaluare și pentru semnarea contractului. Dacă totul va decurge normal și nu vor exista contestații, eu mi-am propus ca, încă din acest an, cel puțin strada Tinosului să poată fi reparată și să se toarne covor asfaltic. Vreau să fac precizarea că e o lucrare care nu privește doar stratul de asfalt, ci și trotuarele și rețelele de preluare a apelor pluviale în zonă. Practic, e o lucrare complexă, care se va desfășura pe parcursul mai multor ani, tocmai în ideea de a face o lucrare care să dăinuie în timp și care să corespundă nevoilor cetățenilor din acea zonă”, a declarat primarul Lucian Micu.

Lungimea totală a străzilor ce urmează a fi modernizate este de 3.000,84 metri, lucrările fiind estimate a costa 3,5 milioane de lei.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0