Licitație cu mărțișoare

Cercurile Clubului Copiilor și Elevilor din Roman s-au reunit sîmbătă, 25 februarie, în cadrul  concursului intitulat „Mărțișoarele grăbesc venirea primăverii”.

 

 

Copiii au avut la dispoziție diverse materiale de lucru, în principal hîrtie creponată și textile, din care au realizat mărțișoare. Ei și-au pus toată priceperea în joc, pentru că produsele muncii lor vor face obiectul unei expoziții, dar vor fi preschimbate și în surprize ce vor fi dăruite de 8 martie„, a precizat profesoara Corina Țintă, coordonatoarea Cercului de Informatică din cadrul Clubului Copiilor și Elevilor Roman.

Acțiunea copiilor de la Clubul Copiilor și Elevilor are un scop caritabil. „Cadrele didactice s-au mobilizat alături de copii pentru a realiza, în alb și roșu, mici simboluri ale primăverii. Creativitatea și originalitatea lor vor  fi răsplătite nu doar prin premii, ci și prin bucuria beneficiarilor acestor mici creații. Unele mărțișoare vor fi puse la dispoziția publicului într-o expoziție pe care o vom organiza pe holul instituției, altele vor fi incluse într-o acțiune caritabilă pe care o vom desfășura la un post local de televiziune. Romașcanii vor putea avea ocazia să liciteze pentru a achiziționa mărțișoare în cadrul unei emisiuni în direct. Banii adunați vor fi convertiți în flori și mici surprize ce vor fi oferite femeilor aflate în Centrul de îngrijire a Persoanelor Vîrstnice din Roman. De asemenea, vor fi premiați copiii ale căror mărțișoare vor primi cele mai mari sume în cadrul acestei licitații„, a declarat profesoara Magdalena Gheorghiță, directoarea Clubului Copiilor și Elevilor din Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!