Prima paginăSocialEducatie

Liceul Tehnologic din Nisiporeşti şi-a desemnat cei mai frumoşi boboci

Dimensiune text

Elevii, cadrele didactice şi părinţii prezenţi la eveniment au urmărit probe de dans, spontaneitate şi de aptitudini artistice.

12 liceeni de la Liceul Tehnologic din Nisiporeşti, comuna Boteşti, fete şi băieţi, au candidat, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2014. A fost unul dintre cele mai aşteptate spectacole ale toamnei, care a reunit în Casa Tineretului din Nisiporeşti elevi, cadre didactice, părinţi, dar şi foşti elevi ai liceului. Competiţia a scos în evidenţă spontaneitatea, creativitatea şi originalitatea tinerilor, atribute care au fost „vânate” de juriu la stabilirea, în final, a câştigătorilor titlului de Miss şi Mister. Inventivitatea şi buna dispoziţie au fost ingredientele care au făcut din acest eveniment o sărbătoare a frumuseţii şi a tinereţii.

elevi 02Cei 12 aspiranţi la titlul de Miss şi Mister Boboc au încântat publicul, prezent în număr mare, cu prestaţia lor. „Liceenii au avut de trecut mai multe probe, printre care prezentarea ţinutei de zi şi de seară, probe de dans, spontaneitate şi de aptitudini artistice. Este al doilea an când realizăm acest eveniment şi consider că a fost un succes”, a precizat profesoara Cleopatra Brânduşa Bursuc, directorul Liceului Tehnologic din Nisiporeşti.

Partea muzicală a fost asigurat de elevii Rafaela Pal, clasa a VI-a (muzică uşoară), Paul Antal (clasa a VII-a), Larisa Oprea, clasa a VIII-a (muzică populară) şi Teodor Ilieş, clasa a XII-a (chitară). „Evenimentul a fost o ocazie să descoperim talentul acestor copii şi dorinţa lor de a face muzică, chiar dacă nu avem în liceu profesor calificat la disciplina muzică”, a spus directorul liceului.

Titlul de Miss Boboc a revenit elevei Elena Florentina Măcincă, din Ciohorăni, judeţul Iaşi, iar titlul de Mister Boboc a fost atribuit elevului Ciprian Petercă, din Nisiporeşti.

COMENTARII

WORDPRESS: 0