Prima paginăActualitateRoman

Liceana care a încercat să se sinucidă a ieșit din comă

Dimensiune text

Tânără de numai 17 care a încercat să își pună capăt zilelor a ieșit duminică din coma profundă în care se afla încă de joi seara, după ce se presupune că a ingerat mai multe tipuri de medicamente.

”Fata și-a revenit, a ieșit din comă, iar starea ei este acum stabilă. Este internată în continuare la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Într-adevăr, la lavajul stomacal nu au fost găsite urme de medicamente, însă este posibil ca acestea să se fi dizolvat deja până în momentul ajungerii la spital și să se fi răspândit în organism”, a declarat medicul Oanu Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Sâmbătă, când fata se afla încă în comă, medicii erau convinși că nu putea fi adevărat ce au spus aparținătorii în momentul în care fata a fost adusă la spital, că ea ar fi luat medicamentele cu numai 15-20 de minute înainte de a fi chemată Ambulanța. ”Sub nicio formă toate acele medicamente nu puteau fi digerate în numai 20 de minute, astfel încât să nu apară la lavajul stomacal. Un om tânăr, sănătos, așa cum este ea, nu avea cum să între într-o comă atât de profundă în numai 20 de minute”, declara medicul Cătălina Pălăncianu, directorul general al spitalului.

Tânără de 17 ani, originară din satul Cârjoaia, comuna Cotnari, judeţul Iaşi, este elevă a Colegiului Tehnic “Miron Costin” din Roman, în clasa a XI-a, la profilul “Construcţii, Instalaţii şi Lucrări Publice”. Ea a încercat, joi seara, în jurul orei 18.30, să încheie forţat socotelile cu viaţa.

Acum, că fata și-a mai revenit, ancheta polițiștilor va scoate la iveală motivele pentru care ea a ajuns să facă un gest extrem, dar, mai ales, care au fost evenimentele de dinaintea intrării sale în comă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0