Prima paginăPolitica

Liberalii lansează candidaţii pentru europarlamentare

Dimensiune text

Liberalii din toată Moldova se vor reuni, duminică, la Piatra Neamţ, pentru a participa la un eveniment politic important pentru membrii şi simpatizanţii PNL.

Pe data de 6 aprilie, începând cu ora 12.00, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, va avea loc lansarea pe regiunea Nord-Est a candidaţilor la alegerile europarlamentare. La eveniment vor participa preşedintele PNL – Crin Antonescu, prim-vicepreşedintele PNL – Klaus Iohannis, candidaţii PNL la alegerile europarlamentare, preşedinţii organizaţiilor, membri şi simpatizanţi ai PNL din regiunea Nord-Est. La Piatra Neamţ sunt aşteptate în jur de 4.000 de persoane. Evenimentul din Sala Polivalentă va fi precedat de o întâlnire internă a PNL, care va începe la ora 10.00.

Reprezentantul regiunii Nord-Est la alegerile europarlamentare este Mihai Țurcanu, ce ocupă locul şapte pe lista candidaţilor PNL pentru Parlamentul European. De asemenea, judeţul Neamţ este reprezentat de Diana Nicolae, ce ocupă locul 24 pe lista candidaţilor şi a fost cel mai votat candidat din proiectul liberal „10 pentru Europa”.

COMENTARII

WORDPRESS: 0