Liberalii au împărțit mulțumiri şi flori

Dimensiune text

Sute de doamne şi domnişoare au primit, vineri, 6 martie, flori şi felicitări din partea membrilor Biroului Politic al PNL Roman. Liberalii au mers în două fabrici de confecţii, la Smirodava şi la Caremil, şi au împărţit 500 de flori tuturor angajatelor din cele două unităţi de producţie. Pe lângă urările obişnuite acestei perioade, membrii PNL au mulţumit pentru votul acordat în luna noiembrie.

pnl 02„Este o realitate că am mulţumit doamnelor pentru votul acordat în luna noiembrie, dar nu aş vrea să dăm o încărcătură politică unei asemenea zile. Noi am considerat că e de datoria noastră, a bărbaţilor din PNL Roman, să fim alături de o parte a doamnelor care trudesc din greu în industria romaşcană. E un gest firesc, prin care vrem să ne arătăm recunoştinţa faţă de doamnele oraşului Roman. Vom continua acţiunea duminică, vrem să marcăm această zi prin întâlniri cu domnişoarele şi doamnele din Roman. Politicienii trebuie să iasă din birouri, să ne întâlnim cu oamenii, iar asta este şi intenţia noastră pentru perioada următoare, pentru că, dacă vrem să luăm decizii înţelepte, e cazul să ne întâlnim cât mai mult cu romaşcanii”, a afirmat Liviu Brătescu, coordonator al unei comisii de specialitate în cadrul PNL Roman.

„Ne bucurăm de atenţia acordată angajatelor noastre, sunt oamenii cu care ne desfăşurăm activitatea şi care merită această atenţie. Și noi, la nivel de unitate, încercăm să aducem un zâmbet doamnelor care lucrează aici, prin a oferi o floare, o atenţie şi, chiar, o petrecere, în cadrul căreia să ne simţim bine”, a spus Luiza Darie, director resurse umane în cadrul Caremil.COMENTARII

WORDPRESS: 0