Liber la picnic în foișoarele din ștrand

Liber la picnic în foișoarele din ștrand

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă, 14 aprilie, începe în mod oficial sezonul de picnic în municipiul Roman, odată cu reluarea activității de închiriere a foișoarelor din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”. Conform Legii 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic, cei care fac grătare în alte locuri decât cele special amenajate riscă amenzi de 3.000 de lei.

„Echipele de la CSM Roman lucrează în aceste zile la ultimele reparații la zona de picnic din Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova», astfel încât foișoarele să poată fi închiriate pentru grătare începând de sâmbătă, 14 aprilie. Totodată, se caută soluții pentru folierea foișoarelor, astfel încât briza de pe malul Moldovei să nu îi mai deranjeze pe cei care vor să petreacă în aer liber”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Foișoarele din Ștrand sunt prevăzute cu grătare, apă și pubele pentru deșeuri. Pentru accesul în zona de picnic la foişoarele cu 6-8 locuri este de de 20 lei pentru patru ore, iar la foișoarele cu 12-14 locuri – de 32 lei pentru 4 ore. După expirarea celor 4 ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 5 lei/oră (la foişoarele cu 6-8 locuri) şi 8 lei/oră (la foişoarele cu 12-14 locuri).

Pentru cei care sunt interesați să facă o rezervare, telefoanele pentru închirierea foișoarelor sunt 0233.278.333 sau 0786.450.754.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0