Liber la nunţi în Căminul cultural

Dimensiune text

Căminul cultural din localitatea Barticești, comuna Botești, a fost dat în folosinţă. Clădirea a fost reabilitată şi dotată cu fonduri de la bugetul local, costurile ridicându-se la peste 100.000 de lei. „Reabilitarea clădirii era necesară, deoarece nu a suferit niciodată reparații capitale. Imobilul este vechi, construit în 1978, și se impuneau câteva lucrări atât în interior, cât şi în exterior. Sala de festivități, cu o suprafaţă de 360 de metri pătraţi, este multifuncțională, astfel încât putem organiza, pe lângă activităţi culturale, și evenimente de familie”, a precizat Georgeta Blaj (foto), primarul comunei Boteşti.

Clădirea a fost dotată cu mese, scaune, aparatură electrocasnică, grătar şi veselă şi se află la dispoziţia comunităţii. „Până acum, localnicii erau nevoiţi să organizeze la Roman diverse evenimente de familie, dar acum au la dispoziţie o clădire modernă, dotată cu tot ce este necesar. Localnicii sunt mulţumiţi de rezultatul lucrărilor de modernizare, fapt dovedit de cererile de închiriere a sălii de festivităţi, pentru organizarea de evenimente. S-au făcut rezervări pentru toată luna august”, a spus primarul comunei Boteşti.

Autorităţile locale au decis, prin hotărâre de Consiliul Local, să perceapă o taxă de 1.000 de lei pentru nuntă şi 100 de lei pentru praznice.COMENTARII

WORDPRESS: 0